Boldog házasságban élsz? Mi a titka?
1) nem azt nézni, mit csinál (máshogy, mint ahogy nekünk tetszik/jó), hanem, hogy MIÉRT csinálja úgy és azt. =megérteni.
2) Tudni, hogy amiben, ahol a másik gyengébb, ott lapul a tanulnivalója. Ebben segíteni kell őt- ahogyan mi is tanulunk másoktól, ismétlődő helyzetekből, stb...
3) Ego, elvárások és birtoklási vágy nélkül, szeretni, csak egyszerűen szeretni és adni-adni-adni.
4) Nem okozni olyat, amit mi sem szívesen kapnánk...
5) Élni- és élni hagyni.
6) Elfogadni a hülyeségeit is- mert nincs olyan, hogy az Ő problémája: az is közös megoldandó feladat, amit egyedül ő baltázott el. Igazi, feltétel nélküli barátság.
....6) Felismerni azt, aki számára mindennek VAN értéke.
Ezek az én tapasztalataim, de magam is örömmel olvasom a többiekét. Jó a kérdés! :)
Szia!
Friss házasok véleménye is számít?:) 5 hónapja vagyok feleség , de előtte együtt éltünk vagy egy évig.
Szerintem az alap a kommunikáció, a hűség és a tisztelet. Fontos, hogy tudjak vele beszélgetni, meghallgasson; aztán ne csak mint férfi, hanem mint ember is fontos legyen nekem illetve fordítva; és az , hogy tudom számíthatok rá , nem "lép le" , nem csal meg , nem hazudozik."Friss" asszonyka véleménye szerint... :DD
Nálunk az alap a kölcsönös, és feltétlen bizalom. Minden közös - a bánat, és az öröm is!
Ha valamin összekapunk, nem visszük át másnapra, legkésőbb még aznap lefekvéskor megbeszéljük, és kibékülünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!