Lehet, hogy a párom csak a belsőmet szereti?
A huszas éveim elején volt olyan barátom, aki kívül ronda volt, mint a bűn, viszont nagyon szép volt belül. Ez a belső szépsége a külsejét is széppé tette a számomra, és vagy 2 évig együtt is voltunk.
Szerintem, ha a belső tulajdonságaid fogták meg őt, akkor az kisugározik a külsődre is és az is tetszik neki.
Pont ugyanabban a helyzetben vagyok, mint az első. :) Szerelmes vagyok belé és gyönyörűnek látom, pedig eleinte nem nagyon tetszett.
19L
A férjem kb úgy néz ki, mint a VV-ben az alacsony, kövérkés srác (valaki segítsen a nevével...). Viszont a tulajdonságai megszépítik. Ennek ellenére a fent említett pasitól a hányinger kerülget, ha látom képernyőn, mert fúúúj.
Szóval a szubjektivitás nagy szerepet kap ilyenkor :)
Nincs külső és belső, ezt felejtsük el. Ha valaki kívülről nagyon csúnya, akkor úgysem veszed észre a "belső értékeit", mert azokat eleve negatívan átszínezve érzékeled. Ha meg tetszenek a "belső" tulajdonságai, az megszépíti a "külsejét". Ha tetszik a "külseje", az pozitívan színezi át a "belső" tulajdonságait.
Szóval meg kellene érteni, hogy a "belső" és "külső" megkülönböztetése utólagos belemagyarázás, aminek a valóságban nem sok szerepe van. Ráadásul vannak olyan tulajdonságok is, mint az anyagi helyzet. Az belső vagy külső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!