Vigyek valamit? Nagy probléma ha kihagyom a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Ma megyek a sógornőmékhez a párommal, még nem sokszor találkoztunk.Ott is alszunk, de előtte lesz főzés! Esetleg vigyek egy üveg bort? Sajnos nincs sok pénzem a gyerekeknek nem tudok vinni semmit.Nagy probléma?2011. dec. 9. 12:00
11/18 anonim válasza:
Na ez jo! Kerdezo nem kakar szegyenbe maradni, meg ecetes bor is jo, de gyerekek kis csokijara mar nincs keret. Csoda hogy ennyi alkoholista van? Csoda hogy sok gyerek le van sz.rva?
12/18 anonim válasza:
Vegyél a gyerekeknek egy Milka csokit. Abból van olyan ami egy kerek dobozba van és sok pici csoki van benne becsomagolva. Kb 600 ft.
Bornak meg pl: Édes élmény (édes vörös) ez kb 300 ft.
13/18 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott hogy én nem fogyasztok alkoholt, de sajnos nem vet fel a pénz :/
DE megnézem ezt a milkacsoki félét :)
2011. dec. 9. 12:15
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Jaja ez jó ötlet és ráadásul az édes élmény tényleg agyon jó bor.....
16/18 anonim válasza:
Menj be egy hipermarketbe, ott egy ezresért választani is tudsz.
Én pl. tegnap vettem a L---be bonbont, amiben marcipán szívek vannak, nagyon finom és csak 300 Ft. volt.
Volt akciósan száraz vörös- és fehérbor is, jó minőségű. Nézz szét jobban és ki tudod hozni a pénzből.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki nagyon aranyos :)
2011. dec. 9. 12:32
18/18 anonim válasza:
Szerintem egy csomag szaloncukrot a gyerekeknek:)És bort a felnőtteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!