Szerintetek kinek kéne fizetnie a rossz repülőjegyet?
elutaztunk az unokatestvéremmel nemrég Rómába. Mondta, h vegyem meg én a jegyeket a neten, mert ő nem nagyon ért hozzá, én szereztem szállást is, ős utánanézett az útikönyvben h mit érdemes megnézni. Csakhogy én valamit elnéztem és rossz időpontra vettem az odajegyet, így kellett venni még egyet. Szóval fejenként 2(oda-vissza) jegyből lett fejenként 3(oda-oda-vissza). Most akkor nekem kell a két hibás jegyet kifizetni? Mert tényleg sajnálom, de ugyanakkor rámbízta, benne volt a pakliban h elrontom, nem közösen kéne vállalnunk a következményeit? Ha jól megveszem nincs semmi, ha meg rosszul akkor én szívok, akkor könnyű neki azt mondania h vegyek meg mindent én, mert neki semmi kockázatos feladata nem volt. Vele még nem beszéltem erről, h ki fizesse, de szerintetek jogos elvárás, h a saját rosszjegyét fizesse ki?
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!