Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek kéne fizetni...

Szerintetek kinek kéne fizetnie a rossz repülőjegyet?

Figyelt kérdés

elutaztunk az unokatestvéremmel nemrég Rómába. Mondta, h vegyem meg én a jegyeket a neten, mert ő nem nagyon ért hozzá, én szereztem szállást is, ős utánanézett az útikönyvben h mit érdemes megnézni. Csakhogy én valamit elnéztem és rossz időpontra vettem az odajegyet, így kellett venni még egyet. Szóval fejenként 2(oda-vissza) jegyből lett fejenként 3(oda-oda-vissza). Most akkor nekem kell a két hibás jegyet kifizetni? Mert tényleg sajnálom, de ugyanakkor rámbízta, benne volt a pakliban h elrontom, nem közösen kéne vállalnunk a következményeit? Ha jól megveszem nincs semmi, ha meg rosszul akkor én szívok, akkor könnyű neki azt mondania h vegyek meg mindent én, mert neki semmi kockázatos feladata nem volt. Vele még nem beszéltem erről, h ki fizesse, de szerintetek jogos elvárás, h a saját rosszjegyét fizesse ki?

köszönöm

2011. dec. 8. 10:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem jogtalan lenne elkérned tőle. Sajnos te hibáztál,tudom, hogy nem szándékosan, de erről ő tényleg nem tehet. Az is lehet, hogy majd amikor beszélgettek, és elmondod neki, hogy sajnos így jártál, talán fel fogja ajánlani, hogy kifizeti a felét.
2011. dec. 8. 14:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos te hibáztál, úgyhogy neked kell állnod. Legközelebb figyelj jobban.
2011. dec. 8. 15:55
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha te szúrtad el, te kompenzáld.
2011. dec. 8. 16:24
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard a Te figyelmetlenséged mással kifizettetni.Hibáztál,viseld a következményeit!Helyedben leégne a bőr a képemről...
2011. dec. 8. 16:59
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Elrontottad, fizesd ki. Nem lenne pofám még csak megemlíteni sem, hogy fizessen. Miért vállaltad el ha "benne volt a pakliban" hogy elrontod. Bocs de ezt te szúrtad el.
2011. dec. 8. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!