Testvérem maximalista. De nagyon. Hogy tudom neki elmagyarázni hogy ha nagyon jó gimnáziumba jár és 3-ast kap akkor még nem jött el a világvége?
De ha ilyen durva a dolog, akkor
1) nem próbáltatok meg vele beszélni-legalább arról, hogy ne olyanon vezesse le, hogy esetleg a suliban nem ismerik el, amit tesz, aki nem tehet róla?
2) a szüleid nem próbálták meg pszichológushoz vinni vagy iskolapszichológussla beszélni vagy ofővel vagy igazgatóval??? mert ezt kéne tenni, mert ez már nem normális, hogy fél éve nem jött meg neki, és kezd begolyózni (amit egyébként nem csodálok, én is nagyon ki voltam bukva annak idején, amikor a suliban elvárták, hogy jól tanuljak mindenből, mnenjek versenyekre, aztán nem úőgy ismerték el, amit tettem, ahogy azt megérdemeltem volna, rengeteget tudnak ezzel ártani egy olyan embernek, aki még fejlődik érzelmileg)... szval tenni is kéne vmit, nemcsak állni, sajnálkozni és nyavalyogni, hogy jaj, de rossz nekünk, amiért megőrjít minket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!