Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó egy ilyen dolgon...

Miért jó egy ilyen dolgon lovagolni?

Figyelt kérdés

Férjem lánya tíz évvel fiatalabb nálam. Jó a viszonyunk, de a kora miatt pótgyerekként nem tudok tekinteni rá, inkább póthúg, barát kategória. Nekem annyi a lényeg, hogy jól kijövünk.

Múltkor szóba került a lány a munkahelyemen, amikor egy munkatársnőmmel beszélgettem. Elkezdte elég vehemensen részletezni, hogy én nem is lehetek a lány mostohaanyja és eszembe se jusson ilyen...

Egyrészt a magyar nyelv és szokásjog alapján annak számítok, mint ahogy a férjem anyja se a sógorom vagy az apám, hanem az anyósom. Másrészt ez soha nem merült fel, ahogy fentebb is írtam, a kora miatt se tudnék "mostohagyerekemként" gondolni rá. Keresztnéven szólítjuk egymást, kedveljük egymást, ennyi, nem ragozzuk túl.

Az említett kolleganő azóta is fel-felhozza, de egyszerűen nem értem, hogy miért. Nem találom a logikát az egészben. Milyen érdeke fűződhet hozzá, hogy ennyire lovagoljon a témán? Mi a jó neki ebben?

2011. dec. 7. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom elhagyott nő, akit zavar, hogy az idősebb férfinek fiatalabb barátnője van.

Nem kell vele foglalkozni, megkeseredett, semmi egyéb baja nincs.

Ilyenekkel én elvből nem is beszélek. Puffogjon magába, nem az én bajom.

2011. dec. 7. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
A korkülönbség nem vészes, a férjem fiatalon lett apa, 20 éves volt. Így korban pont közte és a lánya között vagyok félúton.
2011. dec. 7. 15:05
 3/5 bánomisén ***** válasza:
Ennyire fontos neked hogy mit mond a kolléganőd? Miért? Éljétek az életeteket úgy, ahogy nektek jó, legyetek a kislánnyal barátnők, ha ez eddig bevált, idegenek véleménye meg abszolút nem számít.
2011. dec. 7. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem is értem, hogy miért számít Neked más véleménye annyira, hogy itt kérj tanácsot ?!

Amire nem válaszolsz, az a téma elhal előbb-utóbb. Ne tápláld a véleményeddel a tüzet és a kolléganőd megunja. Ennyi.

2011. dec. 7. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, amit nekünk leírtál, hogy nem is gondolsz úgy rá, mint a nevelt lányodra, hisz ahhoz kevés köztetek a korkülönbség. Egyébként meg üsse más dolgába az orrát, részedről téma lezárva. Ezen felesleges agyalnia bárkinek is. A lényeg, hogy jól kijössz a párod a lányával.
2011. dec. 7. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!