Apa és anya miért veszekedik ilyen gyerekes dolgon?
Hogy mennyire igazad van. :)
A felnőttek néha nagyon kicsinyesek.
En a helyedben nem figyelnek oda. Az en szuleim is oltek egymast, es azert nem valtak el, hogy nekunk a kolkoknek jo legyen. Hat nem volt jo.
En fejhallgatot tettem a fulemre es zenet hallgattam, hogy ne halljam oket. Vagy ha olyan volt az ido es meg nem volt sotet, akkor elmentem futni (mondjuk nem a Belvarosban laktunk fustos-kipufogogazos helyen).
Ha amugy normalisak, akkor leulhetnel veluk beszelni is, hogy neked milyen rossz erzes hallgatni az o veszekedesuket. Lehet, hogy segit, de az is lehet, hogy nem. Te ismered oket, lehet-e veluk beszelni errol. (nalunk nem lehetett, de a baratnomeknel segitett, onnantol kezdve nem vitatkoztak ha o otthon volt - aztan leszoktak rola, rajottek, hogy a dolgokat megbeszelni is lehet, nem csak uvoltve veszekedni.)
Ha lesz@rod,minek szólsz bele?
Szerintem meg abba a fajába tartozol,akik a teljes tisztelethiányban vannak.Gondolom ezt apádtól tanultad,aki nem veszi emberszámba anyádat.Anyád meg azért kiabál,mert-jogosan-teli a hócipője veletek.
Egy vacsorának nem arról kellene szólni,hogy apuci milyen f.asza gyerek,mert van első cége,anya meg mekkora ostoba,hogy a nevét sem tudja,a kölök meg rákontráz....
ma 09:05
Nem arról szólt. Először azon röhögtünk, hogy apa lenyalta a barátja cipőjét, amikor belérúgott xĐ van róla fénykép is. Amúgy mond meg kérlek szépen, hogy miről kell szólnia a vacsinak? Mi röhögni szoktunk. Ja és nem az az egy cége van, de tök mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!