Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy egy terhes nő...

Normális hogy egy terhes nő nem engedi el a férjét 9 hónap alatt egy alkalommal sem barátaihoz a szomszédba?

Figyelt kérdés

Nagyon jó barátunknak most 8 hónapos terhes a felesége. A 8 hónap alatt egyszersem akarta engedni hogy megigyon egy sört, és egyszer sem engedte meg hogy átjöjjön hozzánk a szomszédba kicsit kiengedni a gőzt. Ez normális? Mindenkinél így van? Szerintem mert az asszony nem ihat/szórakozhat, önzőségből nem akarja hogy a férje jólérezze magát..

Párommal beszéltük, ha én terhes leszek, biztos hogy én őt fogom "rugdosni" hogy kicsit kapcsoljon ki a haverokkal, és nem bezárom a lakásba..Ha Ő jólérzi magát, akkor nekem is jobb értelemszerűen..

Mi a véleményetek? Vagy én látom rosszul?

Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy minden héten menjen borozgatni, de szerintem havonta egy alkalom belefér...nem??

2009. máj. 15. 15:31
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
És igenis, én azt mondom hogy ez önzőség..Mert ha a feleségnek nem jó akkor a férjnek se legyen az...
2009. máj. 18. 10:24
 32/33 anonim ***** válasza:
Jó úton halad a "gyermekét egyedül nevelő anya" titulus felé. Nem csodálkozom. A nők 90% kifalsul ha jön a baba.
2012. márc. 16. 19:37
 33/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, te honnan tudod, hogy hogy viseli a terhességet a feleség? Van aki ragyog ilyenkor, van aki arra hajt, hogy valahogy túlélje a 9 hónapot. Bizony, ha nagy a pocak, akkor nyomja a hólyagot, aztán ki szeretne idegen emberek WC-jébe mászkálni félóránként. Ami ugye a saját lakásban nam kínos.

Kérdező, bár szavakkal, konkrétan nem mondtad, hogy ki nem állhatod a barátotok feleségét, de a sorok közt igy jön le. Aztán akinek van erre antennája, az megérzi.

A nyolcadik hónaptól pedig ne igyon a férj egy pohár sört se, mert menjen a kórházba gyalog a nő, ha baj van? Vagy vezessen görcsölve, kockáztatva?

2014. okt. 5. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!