Normális hogy egy terhes nő nem engedi el a férjét 9 hónap alatt egy alkalommal sem barátaihoz a szomszédba?
Nagyon jó barátunknak most 8 hónapos terhes a felesége. A 8 hónap alatt egyszersem akarta engedni hogy megigyon egy sört, és egyszer sem engedte meg hogy átjöjjön hozzánk a szomszédba kicsit kiengedni a gőzt. Ez normális? Mindenkinél így van? Szerintem mert az asszony nem ihat/szórakozhat, önzőségből nem akarja hogy a férje jólérezze magát..
Párommal beszéltük, ha én terhes leszek, biztos hogy én őt fogom "rugdosni" hogy kicsit kapcsoljon ki a haverokkal, és nem bezárom a lakásba..Ha Ő jólérzi magát, akkor nekem is jobb értelemszerűen..
Mi a véleményetek? Vagy én látom rosszul?
Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy minden héten menjen borozgatni, de szerintem havonta egy alkalom belefér...nem??
15:49-es vangyok: most látom a beírásodat amit közben tettél.
Hát ronda dolog. Állítólag a terhes nők érzékenyebbek. Nem tudom, én jól éreztem magam, végig nevettem. Hiszti?!
Elveszi a babavárás örömét a párjától is meg saját magától is.
Szia!
Rengeteg ember azt hiszi és vallja, hogy ha már családos, akkor apa (és anya is) üljön otthon, hiszen neki már az a dolga, ne akarjon eljárkálni, nekik már csak együtt lehet jó egy program, hirtelen nem is tudom, hogy milyen érvek szoktak lenni.
Csak egy példa rá:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Na én ezektől kapok hányingert. Egy házasságban egyik fél sem tárgy, hogy lerakják a sarokba. Persze előfordulhat, hogy egyiknek sincs igénye a kimozdulásra, de számomra ez elképzelhetetlen. Ugyanúgy elképzelhetetlen, hogy engem a férjem leláncoljon vagy én őt. Én attól vagyok boldog, ha ő kiegyensúlyozott, ha ehhez az kell, hogy havonta tartson egy pasis napot, akkor uccu neki. De, és ezt hangsúlyozom, ez fordítva is engedtessék meg, nem úgy működik, hogy apa havonta kimenőt kap, anya meg évekig otthon kuksol.
A terhes nő is szórakozhat és ihat. Nagyon jó alkoholmentes itókák vannak, mindenkinek az igényére és pénztárcájára szabva. A terhesség nem betegség, hanem állapot.
Röviden a válaszom: szerintem te látod jól a helyzetet.
Igen, mi hívjuk a feleséget is, de nem akar jönni..
Lassan már ott tartunk hogy a férjet sem hívjuk, mert nem akarjuk hogy folyton veszekedjen a feleségével, hogy engedje el.. Plusz feszültség köztük, ami senkinek sem tesz jót..
Remélem ha baba megszületik, akkor majd javul a helyzet, bár lehet hogy akkor lesz más kifogás ;)
De örülök annak, hogy ezek szerint nem látom rosszul a helyzetet, és nem normális hogy egy terhes nő így viselkedik..
Még egy reakció, ugyan nem ide tartozik, de kikívánkozik az egyik válasz kapcsán. Én soha nem éreztem magam annyira szépnek, erotikusnak, vonzónak, mint állapotosan, főleg a végén a hatalmas pocakommal. Pedig nem voltam egy vékony alkat soha, de még 23 kilót fel is szedtem az első gyerkőccel. Én úgy gondolom, ha valakinek ilyen megfordul a fejében, hogy csúnya, kövér, a párja megcsalja ezért, ott gondok vannak, de már korábbról.
15:53-as
Szia!
35 hetes terhes kismama vagyok.Teljesen igazat adok neked.Jol latod a helyzetet es orulok h te nem igy fogod csinalni terhesen.
Mi meg mindig eljarogatunk a baratokhoz,legtobbszor egyutt mert en is szeretek kikapcsolodni es jokat beszelgetni,a ferjem is jobban szereti ha egyutt ruccanunk ki.De en elengedem ha menni akar,miert ne?
Csak mostanaba mondogatom neki h a 36.hettol legyen mindig penz a telojan ha eselteg "szulunk".
A hetvegen is kirandulni voltunk.Multheten a baratnokkel mentem babacuccokat vasarolni,tok jol ereztuk magunkat.
Szerintem ez igy nem lesz hosszutavu.Mert a pasi vagy vegleg papucs lesz vagy egyszer elege lesz es lelep.
Valakinek jo lenne az asszonykaval is beszelni.
Egyebkent nem akarlak elore elkeseriteni de ha meg lesz a baba akkor meg az lesz az indok h a pasi ne mehessen sehova.
Ezt írtad: Párommal beszéltük, ha én terhes leszek, biztos hogy én őt fogom "rugdosni" hogy kicsit kapcsoljon ki a haverokkal, és nem bezárom a lakásba..Ha Ő jólérzi magát, akkor nekem is jobb értelemszerűen..
Előre nem tudhatod, hogy mi lesz, tapasztalat, most még könnyű ilyeneket elhatározni, hidd el! Nekünk is vannak barátaink, akik 8 éve együtt élnek, annyi idősek, mint mi, csak ők gyerek nélkül, szabadon, mi meg 3 gyerekkel. Konkrétan megmondom, hogy én nem örülnék, ha elhívogatnák őt annak ellenére, hogy tudják, nekem ez nem esik jól. Nem vagyunk egyformák, nem tudhatjuk, hogy a várandós barátnőnek milyen gondolatai vannak, most inkább egy új család alakulására kell gondolniuk, annak kellene lenni a legnagyobb dolognak, a legfontosabbnak. Félreértés ne essék, az én férjem is eljár néha, nem is önszántából szinte, hanem én mondom neki, hogy kapcsolódjon ki, szeret néha horgászni, meginni egy sört, de nem jellemző. Lényeg, én nem erőltetném ezeket a találkozókat, hagyjátok, hogy a barátotok beszélje ezt meg a párjával, mert az ilyen helyzetek sok feszültséget szülhetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!