Normális hogy egy terhes nő nem engedi el a férjét 9 hónap alatt egy alkalommal sem barátaihoz a szomszédba?
Nagyon jó barátunknak most 8 hónapos terhes a felesége. A 8 hónap alatt egyszersem akarta engedni hogy megigyon egy sört, és egyszer sem engedte meg hogy átjöjjön hozzánk a szomszédba kicsit kiengedni a gőzt. Ez normális? Mindenkinél így van? Szerintem mert az asszony nem ihat/szórakozhat, önzőségből nem akarja hogy a férje jólérezze magát..
Párommal beszéltük, ha én terhes leszek, biztos hogy én őt fogom "rugdosni" hogy kicsit kapcsoljon ki a haverokkal, és nem bezárom a lakásba..Ha Ő jólérzi magát, akkor nekem is jobb értelemszerűen..
Mi a véleményetek? Vagy én látom rosszul?
Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy minden héten menjen borozgatni, de szerintem havonta egy alkalom belefér...nem??
Miért kéne kihagyni a párját. Az nem jutott eszetekbe, hogy náluk legyen egy kis találka? Vagy pont ez a cél, hogy az asszony ne legyenek ott? Gőz?
Hú, hát mi asszonyok mekkora gőzt tudnánk eregetni. Főleg, amikor terhesek vagyunk.
Esetleg tiszteletben kéne tartani Őt is (akármilyen hisztis - talán meg van az oka rá), mégha kisebbségi érzés/féltékenység vagy mittudomén is vezérli, ezen inkább segíteni kellene. Vs. ő nem venne részt ezen a gőzeregetésen, de ha finoman be lehetne vonni egy sörözgetős délutánba... De ugye ez nem erről szólna... hogy hisztis nők társaságában keseregjetek. No. Erről van szó.
Nálunk a szokás az, hogy családos "lazítások" vannak, senkit nem kihagyva. Így teljes a dolog. És működik. Senkinek nincs rossz érzése! Ebben ez a jó!
Nem hinném, hogy külön utakat kéne járni, eleget dolgozik mindenki, meg távol van a párjától. Inkább együtt! Ma már nem divat?
Volt kapcsolatom külön eljárogatós, bográcsos-sörözgetős haveri társaságba járós párom (mégha nem is gyakran). Nem is maradtunk együtt. De azóta is egyedül van!
A terhes nő pedig külön figyelmet érdemel!!!
Már ezen is túl vagyok :-)
Jaaaaaaaaaaa! Hogy a férfiak? És ezért mit tesznek?
Sör, foci, szex?
05-15 18:08 - válaszolónak és az utáni kettőnek:
Köszönöm a reagálásokat. DE ha végigolvassátok a válaszaimat, akkor el tudjátok olvasni:
MI MINDIG HÍVJUK A PÁRJÁT IS!
Szó sincs arról hogy Őt ne hívnánk, csak a férjet!
Az, hogy Ő mindig nemet mond, és EZÁLTAL a férjet sem engedi: EZ a probléma.
AZAZ: az asszonynak soha nincs kedve semmihez, és bár a férjnek lenne, Őt sem engedi lazítani.
Nem akarjuk a feleséget sem kihagyni semmiből..
Mi nagyon sokszor mentünk át Hozzájuk, de így a férj sosem tud kikapcsolódni, ha egy sört meginna, az feleség már kiborul...
"erdeklodsz TE a terhes no felol, hogy o hogy van, ahelyett, hogy a parjat csalogatod magatokhoz"
Először is, senkit sem csalogatok magamhoz. Másrészt a feleséggel gyakran beszélünk telefonon, érdeklődünk felőle, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!