Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy egy terhes nő...

Normális hogy egy terhes nő nem engedi el a férjét 9 hónap alatt egy alkalommal sem barátaihoz a szomszédba?

Figyelt kérdés

Nagyon jó barátunknak most 8 hónapos terhes a felesége. A 8 hónap alatt egyszersem akarta engedni hogy megigyon egy sört, és egyszer sem engedte meg hogy átjöjjön hozzánk a szomszédba kicsit kiengedni a gőzt. Ez normális? Mindenkinél így van? Szerintem mert az asszony nem ihat/szórakozhat, önzőségből nem akarja hogy a férje jólérezze magát..

Párommal beszéltük, ha én terhes leszek, biztos hogy én őt fogom "rugdosni" hogy kicsit kapcsoljon ki a haverokkal, és nem bezárom a lakásba..Ha Ő jólérzi magát, akkor nekem is jobb értelemszerűen..

Mi a véleményetek? Vagy én látom rosszul?

Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy minden héten menjen borozgatni, de szerintem havonta egy alkalom belefér...nem??

2009. máj. 15. 15:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%

Miért kéne kihagyni a párját. Az nem jutott eszetekbe, hogy náluk legyen egy kis találka? Vagy pont ez a cél, hogy az asszony ne legyenek ott? Gőz?

Hú, hát mi asszonyok mekkora gőzt tudnánk eregetni. Főleg, amikor terhesek vagyunk.

Esetleg tiszteletben kéne tartani Őt is (akármilyen hisztis - talán meg van az oka rá), mégha kisebbségi érzés/féltékenység vagy mittudomén is vezérli, ezen inkább segíteni kellene. Vs. ő nem venne részt ezen a gőzeregetésen, de ha finoman be lehetne vonni egy sörözgetős délutánba... De ugye ez nem erről szólna... hogy hisztis nők társaságában keseregjetek. No. Erről van szó.

Nálunk a szokás az, hogy családos "lazítások" vannak, senkit nem kihagyva. Így teljes a dolog. És működik. Senkinek nincs rossz érzése! Ebben ez a jó!

Nem hinném, hogy külön utakat kéne járni, eleget dolgozik mindenki, meg távol van a párjától. Inkább együtt! Ma már nem divat?

Volt kapcsolatom külön eljárogatós, bográcsos-sörözgetős haveri társaságba járós párom (mégha nem is gyakran). Nem is maradtunk együtt. De azóta is egyedül van!

A terhes nő pedig külön figyelmet érdemel!!!

Már ezen is túl vagyok :-)

2009. máj. 15. 18:08
 22/33 anonim ***** válasza:
21%
Rossz tapasztalatokra épülő reakció!
2009. máj. 15. 18:11
 23/33 anonim ***** válasza:
14%
Érzelmi zsarolás.A nők tipikus fegyvere.Miért?Mert önzők.
2009. máj. 15. 18:18
 24/33 anonim ***** válasza:
14%
Ezzel azt fogja elérni h elhidegül tőle a férje.Hagyni kell élni a másikat.Beteges dolog.
2009. máj. 15. 18:21
 25/33 anonim ***** válasza:
81%
Ha a feleseg is a baratotok, miert nem mentek at hozzajuk ti, es kedves kerdezo, miert nem erdeklodsz TE a terhes no felol, hogy o hogy van, ahelyett, hogy a parjat csalogatod magatokhoz? Mert o most ebbol szerintem kb ennyit lat. Ha mar most nem a no felol erdeklodsz, milyen lesz a baratsagotok kesobb?
2009. máj. 15. 18:24
 26/33 anonim ***** válasza:
77%
IGEN-IGEN, ahogy az előttem szóló!
2009. máj. 15. 18:35
 27/33 anonim ***** válasza:
36%
Elég valószínű, hogy a feleség amúgy is magánakvaló, eleve kettecskén képzelte az életüket társasági élet nélkül, csak most terhesen érzi már magát nyeregben annyira, hogy ennek hangot is merjen adni, korábban félt, hogy elveszíti a párját, ha nem jópofizik a barátaival. Vannak sajnos ilyen emberek, akik másnak mutatják magukat, amíg megszerzik a másikat, és csak azután bukik ki az igazi természetük, ha már biztonságban érzik magukat.
2009. máj. 15. 18:40
 28/33 anonim ***** válasza:
41%

Jaaaaaaaaaaa! Hogy a férfiak? És ezért mit tesznek?

Sör, foci, szex?

2009. máj. 16. 08:40
 29/33 anonim ***** válasza:
66%
Én már voltam terhes, de nem így álltam hozzá a páromhoz. Természetesen ha valaki kicsapongó, az megint más, de tényleg durva, hogy nem mehet át a szomszédba. Ez önzőség. És ha meg lesz a pici, akkor már az ég világon sehová nem mehet a férj soha többé?
2009. máj. 16. 12:19
 30/33 A kérdező kommentje:

05-15 18:08 - válaszolónak és az utáni kettőnek:

Köszönöm a reagálásokat. DE ha végigolvassátok a válaszaimat, akkor el tudjátok olvasni:

MI MINDIG HÍVJUK A PÁRJÁT IS!

Szó sincs arról hogy Őt ne hívnánk, csak a férjet!

Az, hogy Ő mindig nemet mond, és EZÁLTAL a férjet sem engedi: EZ a probléma.

AZAZ: az asszonynak soha nincs kedve semmihez, és bár a férjnek lenne, Őt sem engedi lazítani.

Nem akarjuk a feleséget sem kihagyni semmiből..

Mi nagyon sokszor mentünk át Hozzájuk, de így a férj sosem tud kikapcsolódni, ha egy sört meginna, az feleség már kiborul...

"erdeklodsz TE a terhes no felol, hogy o hogy van, ahelyett, hogy a parjat csalogatod magatokhoz"

Először is, senkit sem csalogatok magamhoz. Másrészt a feleséggel gyakran beszélünk telefonon, érdeklődünk felőle, stb..

2009. máj. 18. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!