Miért ilyen velem anyu? Miért nem érdekli saját lánya?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyuval már kb fél éve, hogy szinte nem is beszélek semmiről... Nem vagyok vele rosszban, de rá kellett jönnöm, hogy sajnos tesz rám magasról... Életemben egyszer nem kérdezte meg (most vagyok abban a korban) hogy pl: Ki tetszik? Mi van velem? stb.. Egyszerűen nem érdekli, hogy mi van velem... Most mikor már nem beszélünk annyit nem változott semmi sem, de régen is lehetett rajt látni hogy marhára nem érdekli ha beszéltem neki... Azt gondoltam ha kicsit eltávolodunk, és nem mondok el neki SEMMI olyat, amit más elmondd anyukájának, akkor majd érdekelni fogja mi van velem... De nem érdekli, teljesen elzárkoztam az egész családtól, nem beszélek senkivel sem már szinte, mégsem jön oda egyszer sem hogy 'Mi a baj lányom?' vagy valami... Rosszul esett az is, hogy szülőiértekezleten, más osztálytársnőm anyukája sírt, hogy a lánya nem mondd el neki semmit, én meg próbálom de nem érdekli... Mikor mondom neki és látom, hogy nem érdekli akkor inkább abba hagyom... Nem akarom erőltetni sem, ha nem érdekli akkor nem mondom, de nagyon rosszul esik hogy nem foglalkozik velem... 14L2011. dec. 6. 17:35
11/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó :(
2011. dec. 7. 13:38
12/13 anonim válasza:
Én azt javallom hogy egyszer próbálj meg vele úgy beszélni hogy rádfigyeljen de ne legyél erőszakos csak mond meg ,hogy "anya légyszives rám figyelnél egy pillanatra" és beszéljétek meg!
13/13 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a tanácsot! :)
2011. dec. 14. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!