Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem hogy bír valaki úgy...

Nem értem hogy bír valaki úgy élni, hogy nem érdekli a saját egyszem lánya? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apám sohasem foglalkozott velem, édesanyám egyedül nevelt nehéz körülmények között, apám meg mindig is jó módban élt az élettársával kettecskén.(Azért váltak el mert csalta, verte és ivott) Mikor 18 évesen felkerestem megkérdőjelezte valóban a lánya vagyok e, pedig nagyon hasonlítunk.Egy éve ismét felvettem vele a kapcsolatot, de eddig sikerült a jó viszonyt megtartani, mert ha telefonon keresem nem veszi fel. Eddig is én kerestem mindig, mert hiányzik mint apa, de tudom, hogy rossz ember.Borzasztóan fáj, tudom csúnyán hangzik de inkább lenne halott, akkor könnyebb lenne mint Így, hoyg tudom hogy van csak nem érdeklem őt:(
2011. júl. 8. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az élet..

De nézd a jó oldalát..Van egy csodálatos édesanyád,aki mindig melletted volt/van..

Nekem ez nem adatott meg,mert az anyám eldobott mint egy rongyot..Az ital fontosabb volt neki..

2011. júl. 8. 21:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rengeteg ilyen eset van ez nagyon szomorú. A környezetemben is sok ilyen van és csodálom is az ismerőseimet, hogy róluk lepereg. Nekem meg ennyire fáj.
2011. júl. 8. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben járunk. Négyéves voltam amikor elváltak szüleim, édesanyám egyedül nevelt,apámat hétévesen láttam utoljára. Illetve egyszer kb. mikor 16 lehettem egy helyijáratos buszon,de nem ismert meg, én meg nem mentem oda, h hééé én vagyok az akit sikerült megcsinálnod...(igazából azt sem tudom él e még, vagy ha igen akkor merre lehet) amikor 18lettem anyum élettársa megkerestette, annyit megtudtam, hogy eléggé lecsúszott, de amennyire lehet boldog családban él. Innentől kezdve már nem akartam, nem akarok vele találkozni...azt hiszem dühös vagyok rá, hisz ő jöhetett volna, kereshetett volna, most 26 vagyok és születésem óta ott élek, anyum sosem tiltott tőle, igaz elváltak, amennyire mostani fejjel megtudom ítélni, nyilván nem békében, de soha egy rossz szót nem hallottam anyutól róla...van néhány kedves, szép emlék is, néhány gyerekkori videó, amin (már elválva)de mindkét szülőm ott van. Én valahogy beletörődtem abba , hogy nincs apám...nem is hiányzik , viszont érdekes, de azt soha senkinek nem engedtem, hogy a helyére lépjen...anyum élettársát Műfaternak hívtam.
2011. júl. 9. 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:

én is apa nélkül nőttem fel, még 1 éves korom előtt lelépett valami fiatal csajhoz.

eljutottam odáig, h nem érdekel. nekem ezt dobta a gép. édesanyám és a nagyszüleim annyi szeretetet, törődést adtak, hogy sosem hiányzott. tudtam róla, h nem egy jó ember, most minek hiányoljam?

persze, biztosan hiányzott volna, h legyen egy normális apám, aki szeret, de ő ha velünk marad se tudott volna jó apa lenni.

igazából nem is tudom mit jelent az, h apával felnőni. így nem is hiányzik.

pl. hiába mondom valakinek, h a lazac iszonyat finom, és néha annyira jó enni, ha ő még sosem próbálta, akkor egyrészt nem hiányzik neki úgy, másrészt nem is igazán érdekli.

2011. júl. 9. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!