Nem értem hogy bír valaki úgy élni, hogy nem érdekli a saját egyszem lánya? Mit tegyek?
Ilyen az élet..
De nézd a jó oldalát..Van egy csodálatos édesanyád,aki mindig melletted volt/van..
Nekem ez nem adatott meg,mert az anyám eldobott mint egy rongyot..Az ital fontosabb volt neki..
én is apa nélkül nőttem fel, még 1 éves korom előtt lelépett valami fiatal csajhoz.
eljutottam odáig, h nem érdekel. nekem ezt dobta a gép. édesanyám és a nagyszüleim annyi szeretetet, törődést adtak, hogy sosem hiányzott. tudtam róla, h nem egy jó ember, most minek hiányoljam?
persze, biztosan hiányzott volna, h legyen egy normális apám, aki szeret, de ő ha velünk marad se tudott volna jó apa lenni.
igazából nem is tudom mit jelent az, h apával felnőni. így nem is hiányzik.
pl. hiába mondom valakinek, h a lazac iszonyat finom, és néha annyira jó enni, ha ő még sosem próbálta, akkor egyrészt nem hiányzik neki úgy, másrészt nem is igazán érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!