Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbánthattam vagy annyira...

Megbánthattam vagy annyira nem érdekli?

Figyelt kérdés
barátom pár napja jött haza hosszú idő után, igaz ez idő alatt hézagosan tartottuk a kapcsolatot problémák miatt (sokszor szétmentünk aztán újra össze), de a hosszú idő megszépítette a dolgokat és eltervezte hogy milyen programokat csinálunk ketten ha hazajön. én is "elfelejtettem" mik voltak a kapcsolatba a bajok. aztán én mikor megjött rájöttem hogy mégsem kellett volna visszatáncolnom a kapcsolatba és 2. nap szakítottam. szerintetek nagyon gáz? lelkiismeret furdalásom van kicsit.
2011. szept. 11. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Emiatt sose legyen :) szánalomból nem szabad együtt lenni senkivel. és mindenki esik pofára élete során. úgyhogy ne izgasd magad.
2011. szept. 11. 16:55
 2/2 A kérdező kommentje:
amúgy 12-13 hónap tartott. lehet rossz volt az időzítés de az idő megszépítette a dolgokat :(
2011. szept. 11. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!