Hogy és mennyi idő múlva tetted magad túl azon, hogy megcsalt a párod?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok!2011. dec. 6. 14:44
11/12 anonim válasza:
Amikor megcsaltak, az már csak betetőzése volt a kapcsolat megromlásának (és ott vége is lett) - emiatt nem igazán a megcsaláson kellett magam túltennem, hanem a teljes elrontott kapcsolaton, az egészet végiggondolni az elejétől fogva, feldolgozni a tanulságokat és változtatni. Az sok idő volt, több mint egy év, talán kettő is. Amikor az egészet elrendeztem magamban, akkor lettem túl a megcsalatáson is.
12/12 anonim válasza:
Másfél év, de még a kapcsolatunk elején, azóta nagyon sokat bizonyított, hozzá is mentem, szeretem és ő is rájött hogy hibázott. Közöltem vele akkor hogy első és egyben utolsó esélye volt ilyen téren, és akármennyire szeretem elhagyom ha még egyszer megteszi.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!