Hogy és mennyi idő múlva tetted magad túl azon, hogy megcsalt a párod?
engem még nem csaltak meg,legalábbis nem tudok róla,de hamar túl lennék rajta,mert ilyen emberre nem szánnék több percet az életemböl.
30L
délután tudtam meg, másnap reggel szakítottam vele. ha ez a túltevés, akkor fél nap:D majdnem két éves kapcsolat volt, de valahogy rá voltam készülve lelkileg, hogy ez lesz a vége. meg is lett, egy hét alatt kivertem a fejemből..
17/L
Én ismerek egy lányt... A mai napig nem térek napirendre fölötte...
Van egy haverom, olyan-amilyen, ne firtassuk..
Ez a haverom megcsalta ezt a lányt, majd bevallotta neki. Nem kért tőle se bocsánatot, se semmit, ő nem akart ezzel a lánnyal együtt lenni/maradni. A lányban annyi tartás sem volt, hogy aznap hazamenjen, gondolkodjon stb. Kibőgte magát a haveromnál és mintha mi sem történt volna, ott aludt nála és ment minden tovább, mígnem a haverom rászánta magát pár hónap után és szakított vele.
Nekem nincs róla tudomásom, hogy megcsaltak volna, így nem tudok erre válaszolni.
Én 30 vagyok, bár itt nem ez számít...
A megcsalt lány 26-27 év körüli volt akkor...
Túltettem magam. Bár sosem felejtem. Fél évembe telt, mire el tudtam viselni a jelenlétét. Akkor persze azonnal szakítottam vele. Aztán találkoztunk, és megbocsájtottam neki. Térdre borult, átölelte a lábaimat és sírva fakadt. :)
Nem vagyunk együtt, de örülök, hogy le tudtam tenni azt a fél éves haragot, ami addig minden nap a szívemet nyomta.
Mellesleg teljesen megváltoztam(jó irányba)...és valahol ezt neki köszönhetem.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!