Miről vennéd észre ha a párod megcsalt?
Dehogynem! Egy férfi egyszer azt mondta nekem, hogy mindig a nő dönt ezen e téren. Elgondolkodtam és igazat kell, hogy adjak neki.
Viszont azon elgondolkodom, hogy aki konkrét választ adott a kérdésedre az mire alapozik?
Kevesebbet szeretkezünk, megváltozott öltözési/viselkedési szokások, kevesebbet beszélgetünk ha mégis akkor veszekedés van belőle. Nekem ezek a jelek voltak már bizonyítékok. :(
29/F
- indokolatlan ajándékok (pl. virág is, ha nem szokott virágot venni)
- hirtelen féltékenykedés (részéről)
- nincs szex (vagy kevesebb, rosszabb)
- hirtelen megváltoznak a szokásai vagy új szokásokat vesz fel (öltözködéstől kezdve bármi, pl. hazajön és azonnal beugrik a kádba, hogy lemossa az illatokat)
- gyakrabban csörög a telefonja vagy jön sms - ha előtted nem veszi fel, gyanús, ha állandóan sms-ezget, az is (de soha nem néznék bele a mobiljába!)
- tárgyi bizonyítékok (de ehhez elég hülyének kell lennie...), pl. hajszálak, női parfümillat, nála maradt dolgok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!