Miről vennéd észre ha a párod megcsalt?
ok. akkor ide bemásolom, amit már priviben elküldtem.
Természetesen nálunk is a beszélgetés kezdete a "Milyen volt a napod" témával kezdődik. Aztán ebből kifolyólag indul meg mindig valami eszmecsere az emberekről, elmélkedések a dolgok miértjéről. Mindketten szeretünk főzni és általában este együtt főzünk (akkor érünk rá) ilyenkor pl. szóba jönnek élmények bulikról, partykról, gasztronómus ismerősről. stb. Beszélgetünk az üzletről, hogy lenne jobb, kivel érdemes, kivel nem, a témákhoz gyakran társul emberek kibeszélése (nem mindig rossz értelemben :-) Ház felújítása, kinek mik az elképzeléseik, hogyan tovább... Aztán a rossz álmoktól elkezdve a legutóbb olvasott könyvig, a legújabb tudományos felfedezésig, mit írtak a zsaru magazinban és hogy lehet képes az ember ilyesmire, vagy néha csak youtube-ozunk és ő is megmutatja neki épp mi tetszik és is megmutatom, hogy nekem épp mi. Sok emberrel találkozunk, sok kellemes és kellemetlen élmények érnek, amiket kielemzünk. Ma lesz az első közös németóránk, ma biztos a nyelvtanulás lesz a téma :-) Sok közös és külön élményünk van a távoli és a közeli múltból, sokat tudunk beszélni mindketten és a velejéig bele tudunk mászni minden témába. Régóta élünk ezen a Földön, ő 37, én 35 éve, ez idő alatt már sok minden történt velünk és 13 éves együttlét után is még jut eszembe olyan dolog, amiről még nem meséltem. Hát nagyjából így zajlik :-)
ma 12:58
Na így kell kérem szépen csinálni!!Ilyen egy igazi szeretet teljes kapcsolat!!Sok sikert a továbbiakban!!Jó volt olvasni a sorokat,manapság kevés ember gondolkodik így!Maradjatok meg ilyennek!
én ráéreztem, arra is hogy kivel, pedig soha nem találkoztam, nem is beszéltem a csajjal..semmi jel nem volt.. rákérdeztem a csajnál, nézett egy nagyot :O, másnap reggel közöltem barátommal hogy akkor ezzel vége. engem nem lehet csak úgy átverni:D
17/L
12,09 vagyok
Nem mintha számítana a százalék, soha nem a pontokért írok, hanem őszintén próbálok segíteni és használható tanácsot adni. Sokszor azért pontoznak le, mert túl őszinte vagyok, vagyis: nem nyalok a kérdezőnek, mert azt gondolom, hogy kegyes hazugságokkal csak rontok a helyzetén, lehet, hogy 2 percig jobban érzi magát, de utána ezek alapján a hazugságok alapján dönt - rosszul. Nem látom értelmét ennek.
De most még csak túlzott öszinteség sem volt, egyszerűen felsoroltam néhány okot, amiből észre lehet venni a megcsalást. TAPASZTALATBÓL TETTEM, nem olvastam, hallottam vagy kitaláltam!! Miért 55%-ban hasznos a válaszom, amikor a párom 100%-ban megcsalt és 100%-ban ezeket a jeleket produkálta??
Nem kötözködésből kérdezem, szeretném tudni, hogy aki lepontozott, mivel nem ért egyet, szerinte miért nem adtam hasznos választ. Előre is köszönöm.
ma 15:54
én igazat adok neked mert engem sokszor lepontoznak az emberek miközben hasznos és őszinte válaszokat adok nekik és sem ócsárolni sem káromkodni nem szoktam csupán az igazat mondom segítő szándékkal...de hát az emberek ilyenek amikor fáj az igazság akkor ráfekszenek a piros kézre....
Én úgy gondolom, hogy ha valakik több ideje vannak együtt (fél év de lehet ha szoros pár hónap is) azoknál már szinte ráérez az ember. elkezdi érezni, hogy valami nem stimm és elkezdni szépen felgörgetni a szálakat. Jobban odafigyel a másikra és annak pedig tuti lebukás a vége...
Remélem a mostani ( és utolsó) párommal soha nem lesz ilyen...őt csalták meg, ezért lett vége a nem túl hosszú házasságának is...szóval, ha pont Ő tenne ilyet nagyot csalódnék...
Na jó, ilyen sosem lesz... :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!