Te is ezt tetted volna?
Figyelt kérdés
Adott egy ferfi,aki megkapta az orokseget, elvett egy not, es meg abban a honapban az oroksege felet(kb 100millio forint) a nore iratta. Azt most ne reszletezzuk az orokseg miert ilyen magas,ez nem csak penz volt,de az ingosagokat,foldeket mindent eladva kb 200milliora jott ki. Termeszetesen nem felsovezeto csalad,de a nagyszuloknek volt jonehany telkuk,hazuk,anno ez meg lehetseges volt,manapsag mar nem. A szulok pedig mindezt meg esszeruen tovabb kamatoztattak. Az,hogy en ki vagyok a tortenetben nem irom le egyelore, mert az befolyasolna titeket.2011. dec. 3. 12:41
1/29 A kérdező kommentje:
Indoklast,nemet,kort irjatok.
2011. dec. 3. 12:42
2/29 anonim válasza:
Amennyiben boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek, nem látok benne kivetni valót. Ha apu örökölne, evidensnek érezném, hogy a felét anyura ruházza.
Viszont, ha látható, hogy a nő csak a pénzért van vele (mert mondjuk tudta, hogy ennyit fog örökölni és ráírja a felét), az gáz.
4/29 anonim válasza:
Hát ha most az a kérdés, hogy én is a nőre írattam-e volna az örökségem felét még abban a hónapban, mikor elveszem, akkor a válasz NEM. Minek?
5/29 A kérdező kommentje:
A kiegyensulyozott hazassagrol meg nem lehet tudni,mivel 1 honapon belul tortent a 2 dolog,hazassag+rairatas.
2011. dec. 3. 12:45
6/29 A kérdező kommentje:
Hát ha most az a kérdés, hogy én is a nőre írattam-e volna az örökségem felét még abban a hónapban, mikor elveszem, akkor a válasz NEM. Minek?
Ez volt a kerdes.
2011. dec. 3. 12:46
7/29 anonim válasza:
Én nő vagyok, de biztos nem írattam volna férfi helyébe az örökség felét ilyen hamar rá.
9/29 anonim válasza:
A házasság megkötése után elvileg minden közösnek számít, ha csak nincs házassági szerződés.
Én is ráírattam volna. Ha valakiben nem bízok meg, azt nem veszem el.
24/n
10/29 A kérdező kommentje:
Az orokseg nem felezodik,ha jol tudom.
2011. dec. 3. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!