Mi lenne a legjobb megoldás? Segítséget kérnék?
Elváltam,de egy házban élünk..2 gyermekünk van akik önálló felnőttek párjaikkal albérletben vannak...Több éve én fizetem a nagy (150nm)es házunk minden rezsijét..Volt feleségem leszázalákolt...ismerős által...de egy napot nem hajlandó sehol dolgozni kicsit gógyis nem tudom máshogy megfogalmazni hiába keresünk munkát neki hazajön nap közben,természetes dolog neki hogy otthon van..ez így megy több éve...A gyerekek nem gondoskodnak róla mert kibírhatatlan ill albérleti szobába nem viszik magukkal...nem is igen menne....viszont 2-3 éve van egy új párom akivel össze akarunk költözni,de hozzá nem mehetünk mert albérletben van,illetve én is szeretném ezt a nagy házat eladni..Volt feleségem belemegy a papírokba nem is ez a kérdés...de ha veszek neki egy házat az ő részéből nem fogja tudni fenntartani magát pláne megélni ha elfogy a pénze...A gyerekek nem gondoskodnak róla...Én eddíg megtettem de szeretnék tovább lépni már...Valami otthonon gondolkozok..de nem tudom ez hogyan működik..ill kivitelezhető e hogy a pénzéért ill majd a rokkantságiáért őt ellássk mégis emberek között legyen de meglegyen a külön szférája...
Várom a vlaszokat hátha tud valaki valami jó megoldást ill kíváncsi vagyok a véleményekre..
Köszönöm!
Nem igen lehet lekeríteni..így is állandóan a nyomunkban van hogy mikor hol vagyunk a házban beáll az ajtóba és csak les minket...Nem akarok vele élni,,,ill eltartani és a számlákat fizetni!!Elég volt...
A ház nagy és el akarom adni....Mindenki menjen a maga útjn csak szeretném rajta normálisan elindítani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!