Jogos a haragom vagy túl reagálom?
Figyelt kérdés
Van egy szomszédházaspár a gyerekük átjár hozzánk játszani az én gyerekeimmel ha meg kinnt vannak az udvaron akkor egész nap együtt vannak.Na végülis a lényeg hogy múlt héten megbeszéltem a csaj párjával hogy ma délután vagy estefelé beöltözik télapónak és átjön az én gyerekeimhez.Mondtam hogy majd átviszem a mikulás ruhát ha a nagyobb oviba lesz hogy ne lássa a ruhát na most 10 perce vittem át a ruhát a csaj kinyítja az ajtót mondom szia hoztam a ruhát hogy akkor este öltözzön be a párod .De nincs itthon mondom tudom majd este meló után de nem tudom mikor jön haza de ezt olyan stílusba mint aki legszívesebben belém vágná a kést.Mondom meglett beszélve hogy meló után haza jön vacsora , fürdés és olyan 7-8 felé.Erre de lehet hogy csak este 7-kor jön.Mondom tudom de te miért vagy ilyen rosszindulatú akkor nem kell.És becsapta előttem az ajtót.Felháborított a dolog mert ha fordítva lett volna én megfogom a ruhát elveszem és azt mondom oké persze de nem tudom mikor jön haza lehet csak este felé.Sztem ez így lett volna normális de ebből a stílusból azt szürtem le ,hogy Ő nem örül anank hogy a párja átjön pár percre mert nehogy már más gyereke örüljön mert az ő fia fél a mikulástól.2011. dec. 5. 12:35
21/23 anonim válasza:
Na mondom, vegul nem 2 hanem 3 mikula is lesz:)? Fogadjunk szomszed apuka is meg fog jelenni idoben, mint Mikulas bacsi. Akik utolsonak jonnek mikulasnak, azokbol ordogoket csinalj.
Bocsi, nem huzlak, de annyira felhuztad magad es meg mindig csak delutan van. Mi lesz veled a gyerekeid eskuvojen?
Na jo, en megyek aludni, majd holnap elolvasom mi lett.
22/23 anonim válasza:
Nem kell a szomszédokkal barátkozni.....alap szabály és akkor nincs egymásra mutogatás!Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!