Jogos a haragom vagy túl reagálom?
11/23 A kérdező kommentje:
Utólsó előtinek szólt de neked utólsó sztem van benne valami mert mondom jóba vagyunk és nem egyszer nem kétszer ettek a főztömből ha olyasmit főztem meg sütöttem és a párja mindig megjegyzi hogy milyen jól főzök de a nő előtt meg volt mikor mondta hogy szerinte egy nagyon szép nő vagyok és nem látszik rajtam hogy 3 gyereket szültem(van egy 5 hetesem is:)ezt is a csaj előtt.
Ne keverd ossze a gyerekek viselkedesuket, rudi, sportszelet, csoki stb.
Most Mikulasrol es hogy ki lesz az, arrol van szo.
Tovabb guritod a labdat mint kene. Tudom merges vagy, de nem fog segiteni az, hogy most meg jobban felhuzod magad. A gyerekek, se a Tied se az ovek nem tehetnek semmirol. Ok itt az artatlanok. Tudod hogy van. A gyerekek mar regen kibekulnek, a szulok meg mindig oldoklik egymast.
2011. dec. 5. 13:33
Kellemes december 5-et. Legyen egy szep napod.
Na most mar ott tartunk, hogy ki a szebb:)
2011. dec. 5. 13:34
14/23 A kérdező kommentje:
Tudom csak bennem vannak ezek az apró tüskék amik bökdösnek.És annak ellenére van ez hogy soha de soha nem volt veszekedés meg ilyen stílus az én részemről!
15/23 A kérdező kommentje:
Hát :D:D:D,nem én dicsérem magam hanem más ,na most mit mondjak:)
Ne mondj semmit, azon gondolkodj, hogy most ki lesz a mikulas. Vidd t azt a ruhat, igyatok egy kavet. Vagy talan mind a pici tuskeiddel Te akarsz/fogsz a mikulas lenni? Mondjuk, miert ne?
2011. dec. 5. 13:40
Szia,most felhúztad magad,ne mondj rá mindent,mert az nem szép dolog.Szerintem picit féltékeny rád,lehet,hogy a férje állandóan téged dícsér,lehet,hogy mindig veled példálozik,lehet,hogy ő azt érzi,hogy te sokkal jobb vagy nála.Szar érzés az ilyen és csak úgy orvosolható,ha te megértő vagy és barátilag közeledsz hozzá,még akkor is,ha sérelem ért.A másik meg,hogy én biztos megbeszéltem volna anyukával is,ill. közösen mindkettőjükkel,hogy szeretném a férjedet megkérni,és jó-e az nektek ekkor és akkor.Ezt nem csak a pasival dumáltam volna meg,hiszen lehet,hogy programjuk van estére,lehet,hogy ők is külön szeretnének mikulásozni,szóval azért számomra nem annyira egyértelmű ez a szituáció,mint itt mindenkinek.
2011. dec. 5. 13:43
Az ilyen apró dolgok, amiket írtál, nagyon bosszantóak tudnak lenni. Pont egy baráttól nem várnám. A helyedben hagynám őket a francba, köszönés szintjére leredukálni a dolgot, és annyi.
2011. dec. 5. 14:48
19/23 A kérdező kommentje:
Na itt a szegénység bízonyitványuk amit kiállítottak magukról.Apuka 7 helyett már itthon van kint bagóztak amikor én kinyítottam az ajtót mert felmostam és szellőzettetem.Már a csávó se köszön de nem szóltak egy szót sem.Erről ennyit.
A mikulás dolog megvan oldva mert van 2 jelentkező az egyik még tallonban nem biztos de a másik 100% csak ő nő de sebaj akkor is jönni fog a mikulás a gyerekeimhez és nekem ez a lényeg nem fogok ilyen arra méltatlan emberek miatt idegeskedni.
20/23 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi ismerem őket nagyon jövőre ők fognak jönni kölcsön kérni a mikulás ruhát hogy beöltözhessen apuka a gyereküknek na akkor fogok én nemet mondani mégha belülről rosszul is fogom magam érezni a gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések: