Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nálunk nem volt divat,...

Csak nálunk nem volt divat, hogy sulis koromban nem vettünk a szülőknek ajándékot?

Figyelt kérdés

Amíg iskolába jártunk és nem volt semmi jövedelmünk addig mi nem vettünk semmit a másiknak karácsonyra.

Ha volt épp barátunk, barátnőnk akkor anyumék fizették ki az ő ajándékaikat is.

Nekem olyan furcsa ami mostanában van itt, hogy fiatal gyereket kérdezgetik hogy mit vegyenek a szülőknek, pl amit az előbb olvastam, hogy egy 10 éves gyerek kérdezte.

2011. dec. 4. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyerekek akkor adnak kávéfőzőt és hasonlókat a szüleiknek, ha olyan jól állnak anyagilag, hogy megtehetik.

Vagy pont ha rosszul: ha nagyobb örömöt okoz nekik az, hogy anyáék, akik nem tudtak új kávéfőzőt venni az elromlott helyett, majd tudnak reggel kávézni és nem lesznek morcosak, mint az, hogy nekik egy ötezressel több van a számlájukon.

2011. dec. 4. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Öcsém és köztem 15 év van.

Én gyerekként csak suliban készitett ajándélkot adtam,rajzoltam,ilyesmi.Gimisként kiváltottam fényképet,és csináltam szép keretet hozzá.Fűztem nyakláncot (gyöngyöt persze anyám vette,csak nem tudta mire épp)

Nem is vártak többet,nem volt túl sok zsebpénzem.

Öcsém most 10éves,jegy alapján kap pénzt,és mivel jól tanul és gyakran osztályozzák,havi 10-15ezret kap,ugy hogy költenie nem kell mindennapos dolgokra.

Ő igy nagyobb értékben vesz ajándékot mint én most netto 100ezerből albérletben...

2011. dec. 4. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:

15 éves koromig nem vettem semmit, hanem készítettem. Mi sosem voltunk gazdagok, így én is alig kaptam. Talán egyszer egy Merci csokira spóroltam össze a kis zsebpénzem, de azt is szinte velem etették meg. :)

Aztán anyám meghalt, apám a mai napig max. egy alkoholos bonbont kap, többre nem futja és ráadásul nem is akar semmit, így jelképesen ennyit adok.

22/L

2011. dec. 4. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!