Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek kell igazat adni ilyenkor?

Kinek kell igazat adni ilyenkor?

Figyelt kérdés

A párom vitába keveredett a bátyjával, aminek a végeredménye harag lett. A vitában egyértelműen a bátynak volt igaza, a párom viszont vakul hitt az övében. Éppen ezért megkérdezte a család többi tagját, hogy kinek van igaza, és hát mindenki azt mondta, hogy a bátynak. Mikor hazaért tőlem is megkérdezte és mivel én mindig az igazat védem, hazudni nem akarok és valóban ő tévedett- én is azt mondtam hogy a bátynak. Erre ő megsértődött rám, hogy nekem ki kellett volna állni mellette. Nem éreztem jogosnak a haragját, viszont utólag elgondolkodtam, hogy igaza lehetett. Összeszólalkoztam édesanyámmal és felvetettem neki néhány dolgot, amik jogosak, viszont az egész család ellenem fordult, hogy hogyan mertem édesanyámnak odaszólni és hogy most szegény rosszul érzi magát és sír. Csak a párom támogat és ez olyan jól esik.

Szóval a kérdésem a következő: igazat kell mondani vagy támogatni kell a párunkat akkor is mikor tényleg nincs igaza?

2011. dec. 2. 10:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem,mutasd neki,hogy mellette állsz,de próbáld meg elmagyarázni neki a dolgokat,hogy megértse,de keress a problémában olyan dolgot,hogy mellé tudj állni.
2011. dec. 12. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!