Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor megmondjam az igazat? Mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom...
Akartak már velem ismerkedni (én nem akartam velük), de amikor ezt elmondtam, akkor egy kicsit meglepődtek és nem akarták elhinni.
Most van egy fiú (18 éves), aki nagyon bejön nekem, de ha megkérdezné ő is, akkor kicsit gáznak érezném elmondani...
Mit szólnátok hozzá, ha nektek mondaná ezt egy lány?
15 (pár hónap és 16)
2011. máj. 4. 18:35
1/3 Carena válasza:
Dehogy gáz! Ne hazudj,mert az gáz,ha kiderül. Nekem 16 évesen volt először pasim,most 22 vagyok. Semmi gáz nincs abban. Fel a fejjel és csak őszintén.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ebben az égvilágon semmi ciki nincs... Mondd el, aki emiatt lenéz/otthagy, az csak önmagát minősíti...
3/3 anonim válasza:
nekem se volt még barátom ,sőt nem is csókolóztam soha. de esküszöm néha tökjó érzés . egyáltalán nem kell szégyelleni : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!