Fiatalok, hogy látjátok gyereket vagy inkább kutyát vállaltok a jövőben?
A kérdező kérdése számomra megint bebizonyítja,hogy sokan csak feketén-fehéren szemlélik a világot, az emberi kapcsolatokat, minden aspektusát az életnek. Az emberek ugyanúgy változhatnak, mint ahogy az univerzum változik,formálódik, a történések sokszor kiszámíthatatlanok. Nem lehet megmondani, hogy már pedig én nem akarok gyereket és soha sem lesz. Én is nyugaton élek, csak én 8000 kilométerrel arrébb, itt a családok nagy részénél a gyerek együtt nevelkedik az állatokkal.
Azt gondolom, hogy nagyon pozitív, amikor a szülők megtanítják a gyerekeknek az állatok iránti szeretet, felelősség-kezelést azzal, hogy egy kis állatról gondoskodhatnak, látják a gyerekek az ember és állat közötti szimbiózist. A helyzet az,hogy hiába akar egy nő gyereket, ha a párja esetleg nem akar, vagy hiába tiltakozik ellene, ha a férje nap, mint nap sulykolja, hogy anélkül nincs értelme az életnek és ha nem lesz gyerekünk,akkor elhagylak. Az emberek rettentően önzők tudnak lenni és képtelenek sokszor kompromisszumra.
Én jelen pillanatban nem szeretnék gyereket, mert nincs rá lehetőségem még, de nem zárom ki a lehetőséget, hogy valaha lesz és azt sem,hogyha a párom sose akar majd, akkor sajnos nem maradunk együtt.
Meg kellene tanulnia az embereknek függetleníteni magukat másoktól, attól, hogy mástól várjuk a boldogságot. Sok nő rettentően görcsöl attól, hogy pl. 30 éves korában még nincs gyereke, most mi lesz, akkor már lehet sose lesz, a férjem el fog hagyni stb. El kellene dönteni, hogy miért szül valaki, társadalmi nyomás, anyai ösztön, fajfenntartás, vagy párunk hozzánk való láncolása.
Annak ellenére, hogy a kérdező választás elé állított én azt mondanám, hogy mindkettő, sőt még megtoldanám egy csincsilla-párral is. :) Igen, csincsilla, imádom őket és meg akarom ismertetni a leendő gyerekemmel is. Aki meg azon izgul,hogy nem lesz aki meglátogassa őket idős korában megnyugodhat, mert a magyar kormány tesz róla,hogy nyugdíj se legyen és az egészségügy helyzete arról, hogy legtöbben meg se érjük azt a kort.
Bejön az ebadó :D akkor szívás!
Inkább gyerek, az olyan cuki *.* és a gyerekbe csak a boldogságot, lehet látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!