Fiatalok, hogy látjátok gyereket vagy inkább kutyát vállaltok a jövőben?
Figyelt kérdés
Sok embernél láttam, hogy végül a kutya mellett döntött, itt Ny EU ban egyre gyakoribb..2011. dec. 1. 17:23
21/34 anonim válasza:
Nekem macskáim vannak, és nem szeretnék gyereket, szóval még egy pont a cicáknak.
22/34 anonim válasza:
házasság,gyerek,kutya,diploma,mindezt 25 alatt...
Nem hiszem,h összehasonlítható a gyermekvállalás az állattartással...
23/34 anonim válasza:
Csakis a kettőt együtt :) Imádom a kutyákat, biztos, hogy lesz majd több is, de a fejemben úgy teljes a kép, ha a kutyák mellett ott rohangálnak mellettem a gyerkőcök is.
20/L
24/34 anonim válasza:
Gyereket képtelenség ebben az országban felnevelni, mert nincs rá pénz! Kutyát sem érdemes, mert jön az ebadó, plusz kaja, oltások! Amíg a béka seg.ge alatt vannak a fizetések, addig nem is lesz szaporulat, max. a cickányoknál, mert azok az utcán nevelkednek, a mi adónkból!
25/34 anonim válasza:
Nyilvánvaló hogy a nők valószínűleg állatot mondanak hiszen nincsenek tisztában vele hogy milyen fontos egy nemzetnek a gyerek vagyis a népesség. Vannak olyan elvetemült emberek akik sipákolnak ha a kínaiak kutyát esznek de bezzeg egy magzatot megölni nem bűn.
26/34 anonim válasza:
Nekem is egy olyan képem van, amiben a gyerek játszik a cicával, meg a kutyussal a kertben és aztán mindannyiukat megölelem egy csokorban.
27/34 anonim válasza:
Egy állat nem tudja pótolni a saját gyereket, és egy gyerek sem pótolja a háziállatot.
Szerintem ez a kérdés nem válaszolható meg.
28/34 anonim válasza:
Gyereket nem szeretnék. Kutyának nagyon örülnék, de nem tudnék gondokodni róla.
29/34 anonim válasza:
Kutyát! Akár család helyett is. Én nagyon boldog lennék, ha lenne egy kutyám. Ő legalább őszintén szeret, sose csal meg, nem fontosabbak neki mások. Nem beszél vissza, nem kezd el drogozni és inni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!