Ilyenek a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim (lányok) mindenkit kibeszélnek, fiúkat, de főként a lányokat. Ha szépen szólok nekik akkor persze mosolyogva válaszolnak, de utána elmondják egymásnak, és akármit, de akármit lehet nekik mondani, ők azonnal kibeszélnek. Persze mikor rákérdezek hogy mi van, hümmögnek, meg semmi....persze...De akkor most mindenki ilyen kétszínű?beképzelt? vagy velem van a gond? nekem is mindenkit ki kéne beszélnem???2011. nov. 25. 16:57
1/14 anonim válasza:
Ez egy évezredek óta létező jelenség, az ovitól az idősek otthonáig mindenhol megtapasztalható.
2/14 anonim válasza:
Az én osztálytársaim többsége szerencsére nem ilyen, de van köztük pár hasonló...
Kérdésedre válaszolva? eszedbe ne jusson! maradj normális, nem kell szaporítani a rosszat :)
3/14 anonim válasza:
nem csak a mai fiatalok, én 13 éve érettségiztem és akkor is ugyanez volt az osztályunkban. a legtöbb lány beképzelt, lekezelő, bunkó volt, szemdbe jópofizott aztán a hátad mögött meg kibeszélt kiröhögött. volt néhány normálisabb de ők voltak többségben.
4/14 anonim válasza:
Igen,sajnos ilyenek a mai fiatalok.Én 20 vagyok és utálom az iskolát az osztálytársaim miatt.A lányok az őrületbe kergetnek,az a tipikus beképzelt hülye kis p.csák,akik azt hiszik övéké a világ közepe.
Tudod,nekik mindenük megvan.Márkás ruha,tucatnyi cipő,méreg drága telefon,drága sminkek,2hetente új müköröm.
Én meg vagyok az átlagos csaj,akinek van 2-3 ruhája,egy cipője és olcsó sminkjeim.Ezért ők szóba se állnak velem.Nem is baj,mert inkább vagyok ilyen,mint olyanok mint ők!
Nem kell foglalkozni velük,nézd őket levegőnek akár miylen nehéz..
5/14 anonim válasza:
ez a pletyka.valakinek ilyen alapból a természete.amúgy kiket beszélnek pontosan?
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem a fiatalok, hanem az emberek ilyenek... Persze nem mindenki, de sajnos sokan...
7/14 anonim válasza:
Nem a mai fiatalok ilyenek, az emberek ilyenek, illetve a többség. Így volt ez régen is, és nemcsak a fiatalok körében, a munkahelyen is ugyanez megy, a lakóközöséggben is.
9/14 anonim válasza:
Ki a fszom pontozta le a 4. válaszolót??? És miért?
10/14 anonim válasza:
9/9 Van olyan , aki sportot csinál abból, hogy pofára pontoz, mert Ő a válaszokat - mindegy milyen témában - teljesítményben méri. Tudja ki van a válaszadó mögött és lepontoz. Én pl sosem nézem meg, hogy hol állok a rangsorban és nem is azért vagyok fenn, hogy ez számítson. A lényeg a beszélgetés és a vélemények cseréje az persze hogy jólesik,ha úgy látom összességében a válaszolók díjazzák a válaszaimat , de az sem izgat, ha valaki pl. lepontoz, mert ő igy érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!