Mikor vállaljak gyereket, ha soha nincs rá pénz?
most vagyok 32.
mindig dolgozom, de vagy nem bejelentve, vagy bejelentve, de félévek után felmondanak (mert csak 4 hónapra alkalmaznak- ha a munkaügyi kötelezően kiközvetít, illetve legutolsó munkahelyemen végeztem pár hónap alatt a munkával így megköszönték)
nos.
20on évesen nem vállalhattam, mert tanuljak.
most 32 évesen nincs egy év folyamatos munkaviszonyom a gyeshez.
de ha lesz, akkor már ha találok munkát, akkor 40 körül leszek. reméljük nem minimálbéren, de az sem kizárt.
nos.
van ötlet hogy szüljek, mikor szüljek, hova szüljek?
elgondolkodtató amiket írtok.
de úgy sem kellenék másnak, ha arra kerülne a sor, hogy kifelé kellene mozdulnom.
mert hisz kinek kell, egy hol dolgozó, hol nem munkanélküli 32 éves nő.
senkinek.
Kérdező nem akarlak megbántani, de te tipikusan az az ember vagy aki siránkozik azokon a dolgokon, amiket könnyen meg lehetne oldani, de persze neki egyik megoldás sem felel meg.
Kezdjük ott, hogy egy jó párkapcsolatban jó kommunikáció működik: tehát ha az egyik félnek nincs munkája, és nem talál adott városban, akkor rugalmasan kezeljük és ha kell költözünk nagyobb városba ahol ő is el tud helyezkedni, és a másik fél is. Amennyiben a másik félnek helyben jó a munkája, akkor pedig az a megoldás, hogy hívjuk így "támogassa" menyasszonyát/feleségét. Egyébként házasságban nincs enyém tied, minden KÖZÖS, szerzéstől független. Ha a párod ennyire racionális közöld vele, hogy egész nap otthon lenni a gyerekkel és takarítani az is munka, tekintse úgy, hogy ezért te tőle fizetést kapsz...
Az életünket mi magunk alakítjuk, de ha nem lépsz és egy helyben toporogsz és beéred a rosszal, amikor lehetne jó, akkor ne csodálkozz, hogy mindent elszalasztasz.
köszi a választ.
ha külföldre nem is enged a párom
nézek nagyobb városban állásokat és ha odaköltözünk, minden happy lesz :)
nos változtatok
jelentkeztem nagyobb városba is állásokra és külföldre is fogok, ha az nem jön össze.
tekintve, hogy jelenleg már semmire nincs pénzem, rákényszerülök.
ha a párom velem tart, akkor velem tart, ha nem, hát nem.
Nézd nem szeretett ő téged. Addig voltál jó, míg lehetett megalázni meg ilyenek. most, hogy valós lehetősége van annak, hogy összeszeded magad, már nem is vagy érdekes, még a végén kinyílik a szemed és rájössz, hogy milyen gázos ezért inkább megelőz, hogy még egyszer beléd törölje a cipőjét.
Vannak olyan "párok" akiknél még az is jobb, ha egyedül vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!