Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor vállaljak gyereket, ha...

Mikor vállaljak gyereket, ha soha nincs rá pénz?

Figyelt kérdés

most vagyok 32.

mindig dolgozom, de vagy nem bejelentve, vagy bejelentve, de félévek után felmondanak (mert csak 4 hónapra alkalmaznak- ha a munkaügyi kötelezően kiközvetít, illetve legutolsó munkahelyemen végeztem pár hónap alatt a munkával így megköszönték)

nos.

20on évesen nem vállalhattam, mert tanuljak.

most 32 évesen nincs egy év folyamatos munkaviszonyom a gyeshez.

de ha lesz, akkor már ha találok munkát, akkor 40 körül leszek. reméljük nem minimálbéren, de az sem kizárt.

nos.

van ötlet hogy szüljek, mikor szüljek, hova szüljek?

2011. nov. 30. 21:09
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

akkor tévedtem.

csak az olyan szójátékok miatt, mint "anyai ösztön" vagy "anyatigris" vagy "anya csak egy van" vagy "anyák napja" meg hasonlók.

mintha a nők szerepe valahol máshol lenne igazán.

2011. nov. 30. 22:23
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

"de egy nőnek soha nem szabad szerintem a párjára alapoznia."

Egy nonek nem,egy felesgnek igen. Az vagy? Egy normalis kapcsolat,foleg ha hazassagig melyul arrol szol,hogy 1. nem felunk alairni egy jelentektelen papirt mert ugyis tudjuk,hogy nem fog elrohanni a penzunkkel 2. Az eg vilagon mindenben szamithatunk egymasra, de ez nem jelenti azt,hogy akkor mar kihasznaljuk a masikat anyagilag...Hisz az a MI penzunk,ugyanugy vigyazni kell ra,mintha egyedul elnenk.

2011. nov. 30. 22:24
 23/55 A kérdező kommentje:

menyasszony vagyok.

gyerekvállalás előtt.

bizonytalan munkaviszonyokkal megáldva.

idősen.

ez a felállás.

mit lehet ebből kihozni?

2011. nov. 30. 22:52
 24/55 A kérdező kommentje:
a "MI pénzünk" rész ránk nem vonatkozik.
2011. nov. 30. 22:53
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő lennék, ilyen férfinak nem gyereket, de még egy egeret sem szülnék. De komolyan. Aztán ha egyszer úgy gondolja, majd elzavar, a gyerekét meg magánál tartja, mert arra kellesz neki, hogy szülj egy trónörököst. Bocsi.
2011. nov. 30. 22:55
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Ez a férfi nem szeret, és soha nem is szeretett téged szerelemmel.
2011. nov. 30. 22:56
 27/55 A kérdező kommentje:

ez a férfi most azon van, hogy közös lakásunk legyen, hogy ne legyek sehogy neki kiszolgáltatva és ha válásra kerülne sor, ne a ház miatt maradjak vele - mert már volt vele így egy nő.

jelenleg én is gyűjtök, meg ő is - megtakarítás.

nem a szerelemről van itt szó, vagy a nem szerelemről, hanem a párom észjárása ilyen, egy nő tartsa el magát, legyen önálló és felnőtt és pont.

2011. nov. 30. 23:02
 28/55 A kérdező kommentje:
lassan azt látom, hogy a páromról lennék lebeszélve, gyerekvállalási ötletek helyett.
2011. nov. 30. 23:05
 29/55 anonim ***** válasza:

Tényleg nem jó csak és kizárólag a férfira hagyatkozni anyagilag, igazad van. Még feleségnek sem, mert manapság annyi válás van, hogy az emberek nagy részének a szemében nem ér már sokat a házasság. Sajnos.

Van aki megengedheti magának egyedül is a gyereket, még ha nem is fognak fényesen élni, de te nem vagy ezek között a nők között, neked EGYEDÜL NEM MEGY.

Nem hiszem el, hogy diplomával nyelvtudással ennyire szerencsétlen legyél a munkavállalás területén.

De mivel mégis, ezért vagy mégis besegít a párod, vagy más férfi után nézel, vagy nem leszel anya.

2011. nov. 30. 23:07
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nyersz a lottón :D

Ne haragudj, de nincs más lehetőséged.

Egy gyerekhez nem olyan feltételek kellenek, amilyenek a te életedben vannak. Semmilyen szempontból. Valamin változtatnod kell. Az már a te döntésed, hogy min.

2011. nov. 30. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!