Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha így állnak a...

Normális, ha így állnak a cigihez?

Figyelt kérdés

Körülbelül 15 éves korom óta cigizek. Nyáron elég sokat cigiztem. Anyám tilt tőle, én tagadom, hogy cigizek. Mindig parfüzöm magam, rágózom, stb.

Egyszer azt mondja, hogy nem haragszik, ha napi 1-2 szálat elszívok, egyszer meg tilt.

17l

2011. nov. 30. 12:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ő se tud mit kezdeni a helyzettel.

Tudja, hogy nem őrizhet a nap 24 órájában, ezért próbál néha megértő lenni (és mondja, hogy 1-2 szálat elszívhatsz) - máskor viszont az aggodalom erősebb benne, amiért a gyereke dohányzik, olyankor tiltja.

Azt én sem értem, mit szeretnél, hogy álljon hozzá. Szülőtől nemigen várható el, hogy ne érdekelje, vagy örüljön neki. Én pl. leszoktam később, de nem mindenki tud leszokni, aki tizenévesen rászokik.

Igaza van, hogy tiltja, mert ha otthon, amíg látja, nem gyújthatsz rá, legalább annyival kevesebbet szívsz.

2012. jan. 9. 10:31
 22/22 anonim válasza:
Nekem is azt mondták hogy ne cigizzek sokat egy két szál az nem bűn. Én 14 évesen kezdtem el a bagózást most 25 vagyok de az egész családom dohányzik az pedig hogy egy olyan pasi aki ad magára nem kell neki dohányos nő az hülyeség a véleményeket a sok álszent ember írta nem érdemes foglalkozni velük, én is sokáig titkoltam hogy cigizek de a szüleim tudták csak előttük nem gyújtottam rá, amúgy is egyszer él az ember sokan halnak meg fiatalon és nem a cigi miatt hanem a disco a drogok és a pia miatt, én 25 évesen nem iszom alkoholt csak dohányzok. A barátnőm is dohányzik szóval ha cigizni akarsz cigizz nyugodtan és ne foglalkozz senkivel a szüleid majd beletörődnek csak több lesz a kiadásod
2013. dec. 20. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!