Normális, ha így állnak a cigihez?
Körülbelül 15 éves korom óta cigizek. Nyáron elég sokat cigiztem. Anyám tilt tőle, én tagadom, hogy cigizek. Mindig parfüzöm magam, rágózom, stb.
Egyszer azt mondja, hogy nem haragszik, ha napi 1-2 szálat elszívok, egyszer meg tilt.
17l
A Te életed, úgy cseszed el, ahogy akarod.
17 évesen még azt hiszi az ember, hogy örökké fog élni épen és egészségesen.
Most úgy őszintén a menőzésen kívül mi szükséged van a cigire?!
Édesanyád azért vélekedik így, mert tudja, hogy hiába tilt ezt nem is lehet tiltani, a másik pedig, hogy az egészséged számára a legfontosabb.
Termeszetes, hogy a szuleid nem fogjak azt mondani : tessek lanyom itt a penz vegyel magadnak 1 csomag cigit , nyugottan szivjad, nem lesz tolle semmi bajod es barmikor kel penz cigire nyugottan kerj.
Persze nem hujek biztosan eszrevettek mar hogy szivod s ezert mondjak hogy nem banjak ha elszivsz 1-2 szalat mert, jobb mintha titokban napi 1 csomag elmenne, de ugyanakkor feltekek is es neha ezt a felemet mutatjak ki ami akkor bennuk van.
Szerintem ne vard hogy biztatni fognak a cigovel kapcsolatban
Szerintem furcsa ez az össze-vissza beszélés, maguk sem tudják, mi lenne a helyes hozzáállás részükről, hogy ne szívd...
Tudod, a húgom is annyi idős, mint te (én 20 vagyok), és ő is folyamatosan cigizik, sőt öngyújtógázt is szív rendszeresen. Miatta jár pszichológushoz a család, miatta vannak már anyagi gondjaink, ugyanis az utóbbi hónapban 80ezer Ft-ot lopott el drogra és cigire... és ő is csak a cigivel kezdte! Aki egyszer ezt eltanulja a rossz társaságtól, eltanul később mást is... És nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, te kordában tudod tartani a dohányzást és sosem teszel kárt magadban. Sokan ezt hiszik, még felnőttek is... ostobák. Egy ismerősömet nemrég vitte el a gégerák, évekig szenvedett, rohadó lyuk volt már a nyakán, csöveken vehetett csak levegőt és ott etették, de azért amikor kiengedték néha-néha a kórházból, csak szívta a cigit... ha meg azt nem tudta, ment a kocsmába a füstbe piálni. Szerintem legyen egy kis eszed és tedd le a cigit.
Honnan van rá pénzed?
Szívjad csak. Nincs kiábrándítóbb mint egy hamutál szagú lány.
A parfüm és a rágó semmit sem fojt el a cigiszagból, ezt jó, ha tudod. Én nem dohányzom, és emiatt tiszta a tüdőm, jó az orrom, pontosan érzem, hogy ki próbálja meg rejteni a cigibűzt parfümmel, rágóval, kölnivel.
Igaza van, hogy tilt, mert káros, drága és felesleges. Minek van rá szükséged? Én sem engedem a gyereknek, bár otthon sem látja, hogy mi cigiznénk, mert egyikünk sem dohányzik szerencsére. A bőrödbe, a hajadba beleissza magát a szag, a szád is büdös lesz tőle alapból. A függönyöd, a ruháid, minden savanyú cigiszagú, csak te már nem érzed, mert két éve rongálod a szervezeted. Tényleg kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!