Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha így állnak a...

Normális, ha így állnak a cigihez?

Figyelt kérdés

Körülbelül 15 éves korom óta cigizek. Nyáron elég sokat cigiztem. Anyám tilt tőle, én tagadom, hogy cigizek. Mindig parfüzöm magam, rágózom, stb.

Egyszer azt mondja, hogy nem haragszik, ha napi 1-2 szálat elszívok, egyszer meg tilt.

17l

2011. nov. 30. 12:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

A Te életed, úgy cseszed el, ahogy akarod.

17 évesen még azt hiszi az ember, hogy örökké fog élni épen és egészségesen.

2011. nov. 30. 13:01
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Végülis neked lesz tüdőrákod, mi köze is lenne hozzá? Elvégre "csak" az anyád...
2011. nov. 30. 13:01
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Most úgy őszintén a menőzésen kívül mi szükséged van a cigire?!

Édesanyád azért vélekedik így, mert tudja, hogy hiába tilt ezt nem is lehet tiltani, a másik pedig, hogy az egészséged számára a legfontosabb.

2011. nov. 30. 13:02
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Termeszetes, hogy a szuleid nem fogjak azt mondani : tessek lanyom itt a penz vegyel magadnak 1 csomag cigit , nyugottan szivjad, nem lesz tolle semmi bajod es barmikor kel penz cigire nyugottan kerj.

Persze nem hujek biztosan eszrevettek mar hogy szivod s ezert mondjak hogy nem banjak ha elszivsz 1-2 szalat mert, jobb mintha titokban napi 1 csomag elmenne, de ugyanakkor feltekek is es neha ezt a felemet mutatjak ki ami akkor bennuk van.

Szerintem ne vard hogy biztatni fognak a cigovel kapcsolatban

2011. nov. 30. 13:06
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha ahhoz elég felnőtt vagy, hogy cigizz, ahhoz is elég felnőttnek kéne lenned, hogy felvállald. Így csak egy buta iskoláslány vagy, aki dugiban cigizik. Amúgy nem hiszem, hogy el tudnád titkolni, ha ők nem dohányoznak.
2011. nov. 30. 13:09
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem furcsa ez az össze-vissza beszélés, maguk sem tudják, mi lenne a helyes hozzáállás részükről, hogy ne szívd...

Tudod, a húgom is annyi idős, mint te (én 20 vagyok), és ő is folyamatosan cigizik, sőt öngyújtógázt is szív rendszeresen. Miatta jár pszichológushoz a család, miatta vannak már anyagi gondjaink, ugyanis az utóbbi hónapban 80ezer Ft-ot lopott el drogra és cigire... és ő is csak a cigivel kezdte! Aki egyszer ezt eltanulja a rossz társaságtól, eltanul később mást is... És nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, te kordában tudod tartani a dohányzást és sosem teszel kárt magadban. Sokan ezt hiszik, még felnőttek is... ostobák. Egy ismerősömet nemrég vitte el a gégerák, évekig szenvedett, rohadó lyuk volt már a nyakán, csöveken vehetett csak levegőt és ott etették, de azért amikor kiengedték néha-néha a kórházból, csak szívta a cigit... ha meg azt nem tudta, ment a kocsmába a füstbe piálni. Szerintem legyen egy kis eszed és tedd le a cigit.

2011. nov. 30. 13:14
 7/22 anonim ***** válasza:
78%

Honnan van rá pénzed?

Szívjad csak. Nincs kiábrándítóbb mint egy hamutál szagú lány.

2011. nov. 30. 13:15
 8/22 anonim ***** válasza:
89%

A parfüm és a rágó semmit sem fojt el a cigiszagból, ezt jó, ha tudod. Én nem dohányzom, és emiatt tiszta a tüdőm, jó az orrom, pontosan érzem, hogy ki próbálja meg rejteni a cigibűzt parfümmel, rágóval, kölnivel.

Igaza van, hogy tilt, mert káros, drága és felesleges. Minek van rá szükséged? Én sem engedem a gyereknek, bár otthon sem látja, hogy mi cigiznénk, mert egyikünk sem dohányzik szerencsére. A bőrödbe, a hajadba beleissza magát a szag, a szád is büdös lesz tőle alapból. A függönyöd, a ruháid, minden savanyú cigiszagú, csak te már nem érzed, mert két éve rongálod a szervezeted. Tényleg kell neked?

2011. nov. 30. 13:15
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A te egészséged, a te életed...
2011. nov. 30. 13:19
 10/22 anonim ***** válasza:
56%
Hülye kis pics@. Miből veszed a cigit? Csak nem a szüleid pénzéből? Apád helyébe lenyomnám a torkodon, ha kiderülne hogy hazudsz...
2011. nov. 30. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!