Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha így állnak a...

Normális, ha így állnak a cigihez?

Figyelt kérdés

Körülbelül 15 éves korom óta cigizek. Nyáron elég sokat cigiztem. Anyám tilt tőle, én tagadom, hogy cigizek. Mindig parfüzöm magam, rágózom, stb.

Egyszer azt mondja, hogy nem haragszik, ha napi 1-2 szálat elszívok, egyszer meg tilt.

17l

2011. nov. 30. 12:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Sok ember nem érzi magán hogy bűzlik. Te sem, de ettől még más érzi rajtad, anyud sem hülye, hiába a parfüm, meg a rágó, a bőröd, hajad magábaszívja, épp ezért lesz hamarosan sárga, csúnya a bőröd is, rondák a fogaid, körmeid.. vagy már az is. Sajnállak, ha neked ez menő vagy jó dolog és meg sem próbálod letenni. Én sem a tüdőrák miatt tettem le, engem sem az érdekelt, hanem az hogy gyerekek közt voltam, és ők őszinték, mindig közölték mennyire büdös vagyok és fujjogtak. Pedig fürödtem minden nap, és parfümöt is használtam. Ez elég volt hogy észbe kapjak, neked is ezt kéne tenned. Nagyon könnyű leszokni is, ha rájössz a megfelelő módszerre. Sok féle van. Pénz is rengeteg megmarad másra. Ideje leszokni.

Anyud hozzáállása érthető, tilt mert tudja hogy semmi értelme cigizni és káros is. De tudja hogy hiába tilt akkor sem hallgatsz rá, mert nem érdekel téged igazán.

2011. nov. 30. 13:21
 12/22 anonim ***** válasza:
54%

Nos mivel az előttem hozzászóló álszent banda közel sem a kérdésre válaszolt csak a véleményüket mondták el a dohányzásról(amit valljuk be őszintén senki nem kérdezett) ezért majd én megpróbálok a kérdésedre is válaszolni:)

Valószínűleg azért mondja h a napi egy két szálat nem baj ha elszívod mert ő is tudja hogy nem fog tudni lebeszélni róla így megpróbál ezzel hatni rád.Utána azért tilt mert nyilván félt és magát okolja közben hogy mit rontott el.Ülj le vele megbeszélni értelmesen.Hallgasd meg őt is.Sok sikert:)

2011. nov. 30. 13:31
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem olvastam el a válaszokat, úgyhogy bocsánat, ha valakit ismétlek.

Kérdező, szerinted hogyan kellene állniuk a kérdéshez?

Gratulálni, támogatni, esetleg cigit venni neked?

Még szép, hogy tiltják, mert nagyon káros az egészségre. És a legrosszabb, hogy abba se tudod hagyni, vagyis egy életen át kísérő káros szenvedély.

És nem csak magadnak ártasz vele, hanem a környezetednek is.

2011. nov. 30. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

utolsó előttinek nagyon igaza van. A kérdés nem az volt, hogy soroljátok fel a dohányzás káros hatásait!!!!!

Szóval akkor a kérdésre válaszolva: ha nagyon tilt, akkor kérdezz rá, múltkor miért mondta, hogy 1-2 szálat enged???

De tényleg szokjál le róla!

2011. nov. 30. 13:42
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem, normális, mert nem kéne, hogy engedjék, főleg nem 15 évesen.

Most válaszoltam a konkrét kérdésre is, jobb lett tőle?

2011. nov. 30. 14:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom, mi a jó a cigiben, megmondom neked őszintén, hogy én 14-15 évesen még azt hittem, ez menő dolog, mert leszólták azt, aki még nem cigizett, mondom oké, akkor én is elszívok egyet néha-néha. Aztán ahogy telt az idő, kinőttem a hülyegyerek korszakomat, undorítónak tartok még csak alkalmakkor is elszívni egyet, köhögök a füstjétől, hányingerem lesz a szagától, nem fogadom el, ha kínálnak, arrébb megyek, ha szívják mellettem akár a barátaim. Sőt, meg is kérem őket, hogy véletlenül se fújják felém. Egyszerűen rossz dolog. Elég furcsa, hogy anyukád ellen még mindig lázadsz 17 évesen, én is ennyi vagyok, de már kinőttem ezt a korszakomat, most tartok ott, hogy elhiszem, amit mond, mert előbb vagy utóbb úgyis igaza lesz mindenben.
2011. nov. 30. 14:05
 17/22 anonim ***** válasza:
33%

off

Ne ess túlzásba! Nem lesz mindenben igaza!

on

2011. nov. 30. 15:57
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

Normális.

Majd emlékezz vissza ha neked lesz gyereked, hogy mit fogsz hozzá szólni ha ezt a büdös mocskot szívja.

Egy nőtől föleg undorító és lealacsonyító.

Egy magára valamit is adó palinak bagós nő nem is kell.

Vsz. anyukád is így gondolkodik.

Az egészségről meg kár is papolni.

2011. nov. 30. 16:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha 20-30 évvel kevesebbet akarsz élni....

Én sorban vinném be a dohányos tiniket halott dohányosok boncolására. Soha többet nem gyújtana rá a túlnyomó többségük, az biztos.

2011. nov. 30. 20:38
 20/22 anonim válasza:
Ha tudni akarod én is ugyanebben a helyzetben vagyok 15 vagyok, én viszont úgy ahogy titkolom előttük. Vajon meddig tudom titkolni, elég gáznak érzem, néha. .
2011. dec. 27. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!