Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőnek/gyereknek minden meg...

Szülőnek/gyereknek minden meg kell bocsájtani? Mi az ami már nem megbocsájtható?

Figyelt kérdés

2011. nov. 29. 18:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán, ha az egyik szerettem elveszi tőlem a másikat. Mindegy a sorrend. Pl.

Gyerekem megöli anyámat, merő gonoszságból, természetesen ok nélkül. Vagy fordítva.

Vagy egyik gyerekem a másikat. Szörnyű gondolatok ezek, de csak ezt tudom elképzelni, amit talán nem tudnék megbocsátani. De ebbe sem vagyok biztos. Az idő át tud írni dolgokat.

2011. nov. 29. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:

OFF

"hátén!

Idővel minden megfakul és a bűnök előbb-utóbb megbocsájtódnak."

Biztos? Nem így látom. 4 éves koromban volt egy óvónőm. Enikő volt a neve, egy rekedt hangú, aszott arcú banya volt! Akármi történt, mindig én voltam a rossz, amikor ő volt valünk, a napom felét a sarokban töltöttem.

Most 31 éves vagyok. Egyik óvónőre sem emlékszem, csak erre a roh@dékra. Ha meglátnám valahol, tuti felrúgnám. És ez csak egy óvónő volt... Na ennyit a megbocsátásról és arról, hogy idővel minden megfakul...

ON

Szerintem nem. Semmi olyat nem tudnék megbocsátani, amit én magam nem követnék el. Pl.: drog, hűtlenség, nem önvédelemből/gondatlanságból történő emberölés, stb.

2011. nov. 29. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:

De 2-es

Szülőről és gyerekünkről volt szó!

Félreértetted a kérdést. :-)

2011. nov. 29. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Bocs nem 2-es, hanem 12-es! :-)))
2011. nov. 29. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Te értetted félre a válaszom. :)

Az OFF - ON beírás közötti rész hátén! kolléga hozzászólásához tartozott.

Amit azon kívül írtam, az meg szülőre, gyerekre.

2011. nov. 29. 21:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem a faterom megdugta a barátnőmet. Szerinted?
2011. nov. 30. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!