Volt egy fehérarany, gyémántos nyaklánc... na azt ma szerintem elvesztettem, mert a zsebemben volt és amikor kiszálltam a kocsiból, a fésűt kivettem a zsebebből és éreztem hogy valami elrepült.. .nézem, csak a fülhallgatót láttam, hát visszatettem... de most nem találom sehol.. és szerintem a nyaklánc volt az ami elrepült csak nem néztem meg rendesen... :'( annyira félek... hogyan mondjam meg nekik??? pont ma csesztek le mert hogy nem kéne ilyeneket iskolába hordani... és erre elvesztem :'( nagyon nagyon nagyon nagyon félek... mit tegyek??? reménykedem hogy valahol mégis megvan, de kevés az esély rá... most hogy visszagondolok nem értem miért voltam olyan hülye hogy nem néztem meg még 1X hogy mi repült ki... :'(
ha ilyen könnyen kiesik, akkor akár az autóban is lehet...tapasztalat:)
2011. nov. 28. 19:47
12/34 anonim válasza:
A mai világban arany, gyémántos nyakláncban iskolába járni több, mint felelőtlenség. Még az utcára sem tanácos kimenni ilyen "szerelésben". Ha erre tellett a szüleidnek, talán tudják pótolni is.
2011. nov. 28. 19:48
13/34 A kérdező kommentje:
autóban nem hiszem... de azért megnézem... még 1X... :'( annnyira rohadtul félek... és köszönöm azoknak akik mást is tudtak azon kívül mondani hogy megérdemelted...
2011. nov. 28. 19:52
14/34 anonim válasza:
Nyugi meg lesz! Én felnőtt fejjel, kiborítottam a sötét moziba a táskám, egyszerűen leborult... benne volt 50.000,-Ft készpénz, a bankkártyám, az összes igazolványom, 20.000,-Ft étkezési utalvány. És nem vettem észre ahogy a sötétbe visszapakoltam, hogy a pénztárcám nincs a táskámba, hazamenet nem tudtam felmutatni a bérletem az ellenőröknek. De meglett, akkora kő esett le a szívemről. Úgy hogy van azért esély hogy te is megtaláld a láncod.
2011. nov. 28. 20:03
15/34 anonim válasza:
úgy mond el nekik, hogy már eleve sírsz. akkor látják majd rajtad, hogy tényleg bánt a dolog, és felfogod egy ilyen holmi értékét. akkor nem fognak annyira lecseszni, mintha csak úgy közölnéd hétköznapi dologként
2011. nov. 28. 20:05
16/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást... :'( tényleg most megnéztem és nincs a kocsiban.. .ilyen 75%-ban úgy gondolom hogy akkor eshetett ki... de nem vagyok benne 100% biztos... reménykedem... hogy mondjuk reggel mégsem tettem be... és hogy csak felvettem a kezembe aztán leraktam még indulás előtt valahova... .vagy valami ilyesmi... remélem.. :'( vagy ha nem, akkor holnap talán (nagyon kevés eséllyel) meglesz... de nem akkor majd megmondom...
2011. nov. 28. 20:08
17/34 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy valamivel kiránthattad...Pedig sajnos el kell mondanod anyukádéknak. Az biztos,hogy lecsesznek, de ha látják rajtad, hogy bánta dolog, akkor lehet nem fognak annyira, bár nem ismerem őket.Az is lehet, hogy a kocsi ülése alá csúszott be, vagy valahol az udvarban,esetleg a szobádban??? De reméljük, hogy szerencséd lesz és meglesz- Szorítok! Majd írd meg mi volt!
2011. nov. 28. 20:13
18/34 A kérdező kommentje:
mondom, szerintem a fésűvel... mert éreztem hogy valami láncszerű kirepült, de gondoltam a fülhallgató... és akkor ott meg is nyugodtan, persze kicsit kürölnéztem, de nem rendesen.. majd megírom hogy mi lett... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!