Mi az oka (i) annak, hogy szakítás után, hónapok múltán vissza talál az egyik fél a másikhoz?
Figyelt kérdés
Idő múltán az emlékek fakulnak. Szerintem legalábbis.
Akkor most hogyan van ez?? :)
2011. nov. 27. 20:00
11/13 anonim válasza:
Pont ezen a teman lovagolok sajat magam is, hogy kibekuljek-e az exemmel vagy sem. Persze mar evek teltek el s meg mindig szeretne ha kibekulnenk. Azota mar neki is es nekem is volt kapcsolatunk megsem tudja o sem es en meg nem tudom mit erzek valojaban. Valojaban mast szeretek, amit be is vallokmagamnak viszont nem lehetunk egyutt,igy a kibekulesen torom az eszem. Szoval szerintem is igaz hogy az egyedullettol valo felelem a kibekules titka.
12/13 anonim válasza:
Tegnap 20:14 - én viszont nem értek egyet. Jól néz ki, amit írtál, viszont erre mondhatjuk azt, hogy pálcát törsz azok felett, akik nem a könnyebb utat választják (= menekülés egyik kapcsolatból a másikba, mikor nehézségek vannak), hanem munkát fektetnek a kapcsolatba.
Nyilván lehet igazság abban, amit írsz, olyan is lehet, de nagyon nem kellene általános érvényű az elmélkedésed.
Saját tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!