Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rájöttem volna? Talán teljesen...

Rájöttem volna? Talán teljesen más áll a dolgok hátterében? Beakarja zárni?

Figyelt kérdés

Tudom nem kéne ezen agyalnom, de valahogy nem hagy nyugodni a dolog.

Feltettem ma egy kérdést, a 14 éves fiús volt.

És lehet, hogy nem is megy ki külföldre dolgozni a szülő és az is lehet, hogy nincs is 14 éves gyereke, hanem csak egy nőt akar magának. Bezárná megerőszakolná és kitudja mit csinálna még vele.

a hirdetés szerint egy férfi keres egy nőt persze egyedülálló legyen aki egy tanyán vigyázna a gyerekére és ott lakna vele a tanyán

már az furcsa hogy miért pont interneten add fel ilyen hirdetést, és ki az a hülye aki a fiatal korú gyermekét egy totál vad idegen emberre bízza

2011. nov. 27. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Emlékszem a kérdésedre.

Tény, hogy elég furcsa: miért nem viszi a gyerekét is? Miért nem egy rokonra bízza? És még sorolhatnám a furcsaságokat.

Jó dolog, hogy nem bízol mindenkiben, és nem hiszel el mindent, amit olvasol-hallasz, de ne láss mindenben rémeket.:)

Amúgy ebben a brutális, elmebeteg világban sajnos sok minden megtörténhet...

2011. nov. 27. 19:05
 2/9 bánomisén ***** válasza:

Jelentkezz a hirdetésre, akkor rögtön kiderül minden. Itt mi biztosan nem fogjuk megfejteni, hogy egy általunk ismeretlen hirdető milyen szándékkal ad fel hirdetést.

Egyébként mindenki totál vadidegenre bízza a gyerekét, aki babysittert fogad.

2011. nov. 27. 19:07
 3/9 A kérdező kommentje:
már jelentkeztem, remélem holnap válaszol
2011. nov. 27. 19:09
 4/9 bánomisén ***** válasza:
A végén még kifogsz egy totál jó melót :-D De írd ám meg, hogy mik a fejlemények, jó?
2011. nov. 27. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok én is. Akkor jelentkeztél?
2011. nov. 27. 19:30
 6/9 A kérdező kommentje:

írtam jelentkeztem

és remélem, hogy majd az email cím alapján megtalálom valamelyik közösségi oldalon

2011. nov. 27. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
De ha mégis igazad lesz,üdv a másvilágon.
2011. nov. 27. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
de oda ne menj egyedül!
2011. nov. 28. 09:10
 9/9 A kérdező kommentje:
eszem ágában sincs oda menni, mert szerintem nem gyerekvigyázás van a dologban
2011. nov. 28. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!