Rájöttem volna? Talán teljesen más áll a dolgok hátterében? Beakarja zárni?
Tudom nem kéne ezen agyalnom, de valahogy nem hagy nyugodni a dolog.
Feltettem ma egy kérdést, a 14 éves fiús volt.
És lehet, hogy nem is megy ki külföldre dolgozni a szülő és az is lehet, hogy nincs is 14 éves gyereke, hanem csak egy nőt akar magának. Bezárná megerőszakolná és kitudja mit csinálna még vele.
a hirdetés szerint egy férfi keres egy nőt persze egyedülálló legyen aki egy tanyán vigyázna a gyerekére és ott lakna vele a tanyán
már az furcsa hogy miért pont interneten add fel ilyen hirdetést, és ki az a hülye aki a fiatal korú gyermekét egy totál vad idegen emberre bízza
Szia!
Emlékszem a kérdésedre.
Tény, hogy elég furcsa: miért nem viszi a gyerekét is? Miért nem egy rokonra bízza? És még sorolhatnám a furcsaságokat.
Jó dolog, hogy nem bízol mindenkiben, és nem hiszel el mindent, amit olvasol-hallasz, de ne láss mindenben rémeket.:)
Amúgy ebben a brutális, elmebeteg világban sajnos sok minden megtörténhet...
Jelentkezz a hirdetésre, akkor rögtön kiderül minden. Itt mi biztosan nem fogjuk megfejteni, hogy egy általunk ismeretlen hirdető milyen szándékkal ad fel hirdetést.
Egyébként mindenki totál vadidegenre bízza a gyerekét, aki babysittert fogad.
írtam jelentkeztem
és remélem, hogy majd az email cím alapján megtalálom valamelyik közösségi oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!