Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem amit tettem?...

Jól tettem amit tettem? (családi erőszak)

Figyelt kérdés

a 6 éves fiam elejtett egy poharat amiért az anyósom fakanállal akarta elverni.

Amikor ezt megláttam, hogy a fiam fenekére csap fakanállal kivettem az anyósom kezéből a fakanalat és eltörtem az anyósomon. A párom azt mondja ő nem szól bele, eltiltottam anyóst az unokáitól.

2011. nov. 27. 18:21
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
na sikerült a beszélgetés?
2011. nov. 28. 19:08
 42/51 anonim ***** válasza:
41%

Egy gyerekét verő anyát nem fog megvédeni a gyereke, ha az anyát ütik. Erről a szálról le lehet szállni.

A kérdező hibázott, de szerintem végül belátja. Ezzel nincs probléma. Ellenben a mama egész életében ütött, azzal viszont van, el kell venni a további lehetőségeket tőle, hogy ne legyen több tettlegesség.

2011. nov. 28. 19:48
 43/51 A kérdező kommentje:

17:31 ha a te anyád kezet emelne a gyerekemre igen is megkapná a magáét!

VOLTAM ANYÓSOMNÁL: Elmondtam neki, hogy ezt az egészet megszeretném beszélni mert mind a 2-en bután cselekedtünk és úgy is tűnt, hogy megértette. Beszélgettünk, elmesélte, hogy mindig is hamar eljárt a keze és, hogy hirtelen haragú asszony volt. Amikor megbeszéltük, hogy béke van én meghatódtam és kicsit elsírtam magam, de nem tartott sokáig mert azt mondta, hogy hiába hullajtok könnyeket mert csak egy p.csának tart a kölykeimmel együtt és mikor elment mellettem még meg is lökött de úgy hogy elestem!

Az agya teljesen elborult és szinte rám vetette magát, közben trágár szavakat kiáltott kénytelen voltam magam megvédeni, és ebből ismét rossz dolog sült ki véletlenül úgy a bordájába térdeltem neki, hogy ő lefordult rólam és csak levegőért kapkodott. mentőt kellett hívnom mint kiderült eltört a bordája. Utána mentünk a párommal a kórházba ahova kihívták a rendőrséget és jegyző könyvet vettek fel, az anyósom azt vallotta, hogy le esett a lépcsőn. Nem akarok többé találkozni ezzel a boszorkánnyal, a párom azt mondta, hogy telefon számot cserélünk és többé nincs anyja.

2011. nov. 28. 20:26
 44/51 anonim ***** válasza:
50%

És ezt a nőt védték, téged meg elmondtak mindennek... :S (Bár persze nem tudhattuk.)

Sajnálom, hogy ez történik veletek! :(

2011. nov. 28. 20:49
 45/51 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon sajnállak, ha ilyen az anyósod, nagyon furcsa ez az egész. Én el sem tudom képzelni, hogy verekszem az anyósommal.
2011. nov. 28. 21:06
 46/51 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, milyen dolog az, hogy a kedves anyóst fakanállal vered?

Nincs abban a házban egy egyszerű sodrófa?

2011. nov. 29. 00:07
 47/51 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 29. 23:52
 48/51 anonim ***** válasza:
19%
Kamu kérdés, főleg a kiegészítésekkel....
2011. nov. 30. 12:45
 49/51 anonim ***** válasza:
8%
Anyóssal megérdemlitek egymást, két agresszív némber...
2011. nov. 30. 13:09
 50/51 anonim ***** válasza:
8%
Na jó, ez most már tuti kamu. Mindjárt jön az a rész, hogy meglátogattad a kórházba, ott neked esett, erre te megfojtottad az infúziós csővel...
2011. nov. 30. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!