Jól tettem amit tettem? (családi erőszak)
a 6 éves fiam elejtett egy poharat amiért az anyósom fakanállal akarta elverni.
Amikor ezt megláttam, hogy a fiam fenekére csap fakanállal kivettem az anyósom kezéből a fakanalat és eltörtem az anyósomon. A párom azt mondja ő nem szól bele, eltiltottam anyóst az unokáitól.
Hát én is kiakadtam volna, ha vki meg akarta volna verni a fiamat!
Gondolom te is tudod, hogy nem ez volt a legjobb megoldás.
Történt már vmi hasonló, vagy ez volt az első ilyen eset?
Túlzás volt eltörni anyósodon a fakanalat. Az agresszió tényleg agressziót szül, a fiadnak sem mutattál jó példát, és gondolom, meg is ijedt szegény a köztetek dúló "harctól", gondolom, kiabálás is volt.
Az eltiltás hátterében gondolom, más is áll, talán soha nem jöttetek ki jól egymással.
A "családi erőszakot" mire érted? Arra, hogy anyósod rácsapott a gyerekre a fakanállal, vagy arra, hogy te eltörted anyósodon azt?
Nem mindegy....
a kisfiam véletlenül ejtette le azt a poharat (a saját szememmel láttam)
Alap járaton is egy félénk kisgyerek, és mondta már, hogy "bántott a mama" de nem hittem el mivel nem gondoltam az anyósomról meg ugye a gyerekek mondanak olyat is ami nem igaz.
ÉS igen addig ütöttem a fakanállal az anyósomat míg el nem tört a hátán. Azért tettem, MERT AKI ILYET TESZ EGY KISGYEREKKEL AZ CSAK EZT ÉRDEMLI.
Ja, majd a fiad is, amint eléri azt a fizikai erőt, kitalálja, hogy ki miért érdemel verést... Ha kamaszként nem tetszik neki, hogy megtiltasz valamit, akkor felhatalmazva érzi magát, hogy megverjen téged, mert megérdemled...
Csak jelzem, hogy 14-15 évesen már erősebb lesz nálad...
Remélem majd téged is verni fog a menyed, ha öreg leszel, és próbálsz az unokádra csapni...
Azért állítsd már le magad. igaz, hogy a fakanál túlzás, de te is egy nagy túlzás vagy...
ha úgy vesszük, megérdemelt,e hiszen eddig is bántott egy kisgyereket!
mit mondott neked az anyós, hogy reagált???
a kisfiaddal meg beszélgess el, csúnya dolog bántani másokat, te is rosszat tettél, (hogy tudja azért) de a mama nem fogja többet bántani stb stb stb. és a gyereket kérdezd meg akar-e vele találkozni vagy nem.
gondolom nem egy öregasszony, ha 6 éves a gyerek! hatvan körül lehet (?), jó kondi stb. anyu ennyi idősen randizik meg magassarkút hord meg koncertekre jár szóval azért nem egy védtelen öregasszonyt bántottál... amúgy meg ha egy súlycsoport vagytok, az fair-ebb mint a gyengébbet bántani , pláne egy kisgyereket...
Nem tetted jól, szerintem.
Nem helyes, amit anyósod csinált, de az végképp rossz, amit te csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!