Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem amit tettem?...

Jól tettem amit tettem? (családi erőszak)

Figyelt kérdés

a 6 éves fiam elejtett egy poharat amiért az anyósom fakanállal akarta elverni.

Amikor ezt megláttam, hogy a fiam fenekére csap fakanállal kivettem az anyósom kezéből a fakanalat és eltörtem az anyósomon. A párom azt mondja ő nem szól bele, eltiltottam anyóst az unokáitól.

2011. nov. 27. 18:21
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
54%

Figyi ha anyós ilyen mi a fenének vitted oda és hagytad nála a gyerekedet?

A fiad jelezte hogy bántotta már de nem hittél neki.

Most ott voltál és ellátad anyós baját,ezt lehetett volna másképp is kezelni.

Azt ugye tudod hogy a gyerek ebből az egészből mit szűrt le...

2011. nov. 28. 08:25
 32/51 A kérdező kommentje:
nem látom a gyereken, hogy sérült volna, ma felhívtam egy pszichológust azt mondta nem lesz gond, de azért 1-2 beszélgetésre vigyem el a kisgyereket
2011. nov. 28. 11:22
 33/51 anonim ***** válasza:
39%

Akkor is egy idióta pics@ vagy. Idősebb nőt ,akkor sem ütök meg, ha csak 5 év van közöttünk. A másik meg az, hogy főleg nem a gyerek előtt csinálok ilyet, mintaanyuci.

Lehet, hogy gonosz az anyósod, de ha te ilyet csináltál, és itt be akarod magadnak bizonyítani, hogy jól tetted, akkor te sem vagy egy cseppel sem gonoszabb, mint ő.

Kiveszed a kezéből esetleg ráripakodsz, hogy nem kéne, de hogy addig ütöd vele, amíg el nem törik a hátán...Figyeld meg, a kölyköd is ezt fogja veled csinálni. Akkor aztán majd sírhatsz. Tudod, mindenki azt kapja, amit adott.

Gyereknevelésben ász lehetsz, és már értem, hogy miért ilyen idióták a mai kölykök. Az a rohadt liberális nevelés, amit ti műveltek, majd egyszer meghozza a hatását, és remélem pont rajtatok fog csattani az ostor.

A párod meg egy gyökér, ha hagyja az anyját verni.

32 évesen kevesebbe eszed van, mint egy tyúknak. Gyerek előtt nem ütünk meg másokat. Még ha megérdemli, akkor sem. Elviszed a gyereked, és utána elintézed FELNŐTT módjára a dolgot az anyóssal...ennyi.

27/N

2011. nov. 28. 12:41
 34/51 anonim ***** válasza:
37%
Abban igazad van,hogy ezért nem ütünk meg egy kisgyereket,főként nem fakanállal,nem is értem,hogy anyósod hogy képzelte ezt.Mit csinál akkor,ha te nem vagy ott?De,nem erőszakkal válaszolok rá és nem így,ahogy te tetted.Szépen nyugodtan felöltöztettem volna a gyereket,és megmondtam volna,hogy gondolkozzon el azon,amit tett és azon is,hogy miért nem fog ezentúl vigyázni az unokájára.Ennyi.
2011. nov. 28. 13:30
 35/51 anonim ***** válasza:
40%

ha konszolidáltan, felnőtt ember módjára fogod, kiveszed a kanalat kezéből, szépen összeszeded a gyereket halkan, és teljesen kulturált hangnemben megmondod az anyósnak, hogy most látta utoljára az unokáját, azzal sokkal nyomatékosabban kifejezhetted volna a véleményedet, mint ezzel az alpári stílussal.

bocs, de akármilyen szemét is lenne az anyósom, akkor sem lennék képes megütni, vagy akár egy bántó szót is mondani neki, hiszen tisztelem benne a párom édesanyját.

inkább egy szó nélkül távoznék. tuti értené, de mégsem mondhatná, hogy elhordtam mindennek, netán megütöttem.

gratulálok, nagyon szép példát mutatsz a kisfiadnak a konfliktusok rendezését illetően. ha verbálisan aláztad volna be a kedves mamát, az sokkal stílusosabb lett volna. így csak primitív szintre süllyedtél. a gyereked előtt is.

2011. nov. 28. 13:48
 36/51 A kérdező kommentje:
a párommal alapos átbeszélés után úgy döntöttünk, hogy felhívom az anyósomat. Ma délután a párom otthon marad a gyerekkel én pedig elmegyek anyóshoz és megbeszéljük a dolgokat, mert mind ketten kifordultunk magunkból.
2011. nov. 28. 15:40
 37/51 A kérdező kommentje:
*gyerekekkel
2011. nov. 28. 15:40
 38/51 anonim ***** válasza:
Helyes a döntésed,mindketten elszúrtátok,igaz a te felindulásod volt a jogosabb,csak a reakció nem sikerült túl jól.Ha van erőd,írd meg,hogy sikerült-e megbeszélni!Én szurkolok Neked!
2011. nov. 28. 16:38
 39/51 anonim ***** válasza:
Én is szurkolok neked, okos döntés, sok sikert! :)
2011. nov. 28. 16:42
 40/51 Problem? ***** válasza:
4%
Én anyámra emelnél kezet biztos hogy kezed törik és örültél volna hogy ennyivel megúszod és nem érdekel mi volt rá az okod.
2011. nov. 28. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!