Jól tettem amit tettem? (családi erőszak)
a 6 éves fiam elejtett egy poharat amiért az anyósom fakanállal akarta elverni.
Amikor ezt megláttam, hogy a fiam fenekére csap fakanállal kivettem az anyósom kezéből a fakanalat és eltörtem az anyósomon. A párom azt mondja ő nem szól bele, eltiltottam anyóst az unokáitól.
Figyi ha anyós ilyen mi a fenének vitted oda és hagytad nála a gyerekedet?
A fiad jelezte hogy bántotta már de nem hittél neki.
Most ott voltál és ellátad anyós baját,ezt lehetett volna másképp is kezelni.
Azt ugye tudod hogy a gyerek ebből az egészből mit szűrt le...
Akkor is egy idióta pics@ vagy. Idősebb nőt ,akkor sem ütök meg, ha csak 5 év van közöttünk. A másik meg az, hogy főleg nem a gyerek előtt csinálok ilyet, mintaanyuci.
Lehet, hogy gonosz az anyósod, de ha te ilyet csináltál, és itt be akarod magadnak bizonyítani, hogy jól tetted, akkor te sem vagy egy cseppel sem gonoszabb, mint ő.
Kiveszed a kezéből esetleg ráripakodsz, hogy nem kéne, de hogy addig ütöd vele, amíg el nem törik a hátán...Figyeld meg, a kölyköd is ezt fogja veled csinálni. Akkor aztán majd sírhatsz. Tudod, mindenki azt kapja, amit adott.
Gyereknevelésben ász lehetsz, és már értem, hogy miért ilyen idióták a mai kölykök. Az a rohadt liberális nevelés, amit ti műveltek, majd egyszer meghozza a hatását, és remélem pont rajtatok fog csattani az ostor.
A párod meg egy gyökér, ha hagyja az anyját verni.
32 évesen kevesebbe eszed van, mint egy tyúknak. Gyerek előtt nem ütünk meg másokat. Még ha megérdemli, akkor sem. Elviszed a gyereked, és utána elintézed FELNŐTT módjára a dolgot az anyóssal...ennyi.
27/N
ha konszolidáltan, felnőtt ember módjára fogod, kiveszed a kanalat kezéből, szépen összeszeded a gyereket halkan, és teljesen kulturált hangnemben megmondod az anyósnak, hogy most látta utoljára az unokáját, azzal sokkal nyomatékosabban kifejezhetted volna a véleményedet, mint ezzel az alpári stílussal.
bocs, de akármilyen szemét is lenne az anyósom, akkor sem lennék képes megütni, vagy akár egy bántó szót is mondani neki, hiszen tisztelem benne a párom édesanyját.
inkább egy szó nélkül távoznék. tuti értené, de mégsem mondhatná, hogy elhordtam mindennek, netán megütöttem.
gratulálok, nagyon szép példát mutatsz a kisfiadnak a konfliktusok rendezését illetően. ha verbálisan aláztad volna be a kedves mamát, az sokkal stílusosabb lett volna. így csak primitív szintre süllyedtél. a gyereked előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!