Jól tettem amit tettem? (családi erőszak)
a 6 éves fiam elejtett egy poharat amiért az anyósom fakanállal akarta elverni.
Amikor ezt megláttam, hogy a fiam fenekére csap fakanállal kivettem az anyósom kezéből a fakanalat és eltörtem az anyósomon. A párom azt mondja ő nem szól bele, eltiltottam anyóst az unokáitól.
A nagyinak nincs joga verni a gyereket, plána nem fakanállal nekiesni egy kis semmiségért! :S
Írhatnál egy kicsit róla, nem mindegy, hogy az öregség miatt ilyen-e...
Én alapjáraton is eltörnék két három fakanalat az anyósomon, nem ha még a gyerekemet is verné.
Jól tetted!!! Kisgyereket nem szabad megütni, főleg ha amúgy is félénk és nem direkt, rosszaságból törte el a poharat. Ja, meg hogy a mama már ezelőtt is bántotta. Hát akkor a mama igenis megérdemelte, hogy eltörjön rajta az a fakanál. Így talán megtanulja, hogy mocskosul fáj a fakanállal verés.
Idős asszony? Ki a jó isten mondta, hogy egy 70-80 éves öregasszonyt ütött meg a kérdező.
Ismerek 55 éves meg 50 éves anyósokat is. Na azok nem öregasszonyok. Legtöbbjük ereje teljében lévő nő.
Az eltiltást is jól tetted! Soha többet ne lássa a pici fiút egy ilyen undorító nő.
Gondolom verte a párodat is, azért nem mer szólni semmit. Az anyját nem meri védeni, mert tudja, hogy igazságtalanság. De nem is mer ellene szólni, mert attól fél, majd jól elveri a mama őt is.
jól tetted,én lehet közben lökdöstem volna kifele
gyerekért ölök ha azt kell...
Na ezért tart itt a világ, mindenki üt mindenkit, de csak az nem hibás, aki éppen beszél a dologról.
Nézzünk már körül, milyenek a mai gyerekek? Neveletlenek, tiszteletlenek, 12 évesen dugnak, isznak, drogoznak. Hála annak az elvnek, hogy akkor is szépen kell velük beszélni, ha éppen megkéselik a macskát.
Kérdező!
Te egy agresszív idegbeteg állat vagy!!
Ha kiskorodban valaki jókor és jó időben pofán vágott volna,
most nem itt kérkednél azzal, hogy megvertél egy idősebb nőt, A SEMMIÉRT!
...és a párod is egy szar alak, ha nem védte meg az anyját!!
18:34-es ha a te anyád bántotta volna a fiamat, tőlem aztán lehet ő az úr isten is, akkor is kapott volna!
a "kedves" anyós 54 éves és jó erőben van. Nem tudott mit reagálni rá mert tudta, hogy ő a hibás.
21:38-as lehet, hogy a te gyereked neveletlen és 12 évesen drogozni és szexelni fog NE keverd össze az én gyermekemmel.
Én rendesen nevelem a gyermekeimet legyen bármi hibám is, de ezt az egyet nem mondhatja senki, hogy az én gyerekeim neveletlenek lennének. Nem vagyok elfogult, a kisebb gyerekem (kislány 4 éves) ő már inkább egy eleven gyerek, de a fiam egy nagyon érzékeny kisfiú.
23:36-os majd ha a te gyerekedet ütik ne adj isten ha még szeretni is fogod, kíváncsi leszek mit lépsz.
a Párom azt mondta, hogy nem akar az anyjával haragban lenni mert a páromat mégis csak felnevelte, de azt mondta, hogy az anyja mindig is ilyen gonosz volt.
Amikor a sógornőm megtudta szörnyen dühös lett rá és azt mondta, hogy ő ezt ő sem hagyta volna, hogy az unokáival is azt tegye amit vele és a párommal tett mikor gyerekek voltak, és megérti, hogy hirtelen felindulásból nekem is eljárt a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!