A szülei 2008.Április óta azt mondták, hogy kapok számítógépet, és mindig azzal szemétkednek, hogy majd kapok, majd kapok, pénzünk lenne rá, mind a három tesómnak van, anyának, apának két darab is, azon írok most, mert oda szokta adni. De az az idegesítő, hogy azt mondta Februárban, a szülinapomon, hogy most kapok, de aztán nem is. És már nagyon bosszant, hogy ígérgetik. persze tesóm Később kért mint én, és rögtön kapott 13. szülinapján.
Hetedikes vagyok!!!! De igenis van netes házi. Meg anya néha nem tud segíteni a háziban, ezért meg kell néznem neten. És a kötelező olvasmányi könyvek is ott vannak, mer nem tudjuk megvenni, mert ahol lakok ott nincs kön yvesbolt, kkönyvtárból mindig elviszim apa meg nem veszi meg, mert nem ér rá, és mire befejezio a munkát, bezárnak a boltok.
2011. nov. 27. 18:52
22/30 anonim válasza:
Nagyon sok kifogást fel tudsz ám hozni, te gyerek! Csak azért, hogy legyen géped, meg neted, amin lógni tudsz! Mert ne mondd nekem, hogy eddig csupa egyesből álltál, mert nem volt neted! Egy 12 éves gyerek nem a házija szokott ennyit aggódni, hanem a fészbúúúúk miatt! Nyugi, ha nagyobb leszel, neked is lesz fééészbúúúkod, addig meg örülj, hogy nem vagy kitéve mindenféle őrültnek a neten. De miután ezt is a neten beszélgetjük veled éppen, ezért nem gondolom, hogy te olyan szintű nethiányt szenvednél, hogy az ártalmas lenne a házidra! Hiszen ennyi fórumozás helyett már a házid is kész lenne!
2011. nov. 27. 19:17
23/30 anonim válasza:
*házija MIATT (kimaradt)
2011. nov. 27. 19:18
24/30 A kérdező kommentje:
Nincs facebookom, nem is akarok, nem azért kell a net, hanem mert imádom az animéket, és azt csak neten tudom nézni.
2011. nov. 27. 19:33
25/30 A kérdező kommentje:
Közben egyébként a házit is írom. Csak néhány perc alatt írok vissza.
2011. nov. 27. 20:05
26/30 anonim válasza:
Elromlott a gép, mert nincs egér? Bakker vegyetek egyet. Bár ha a családodnak mindegy, hogy egy 2000Ft-os egeret, vagy egy 200.000Ft-os gépet vesz, akkor nem tudom átérezni a helyzeted....
Az meg megint más, ha elkéred aputól a gépét, amin ő dolgozik, hogy "házit írj" közben meg animéket nézel. Akkor lehet benne némi ráció, hogy ideges.
2011. nov. 28. 09:15
27/30 A kérdező kommentje:
Nem, apától csak házi miatt kérem el, nem azon nézek animét. És mivel szüleim nem szoktak ráérni, hogy vegyenek egeret, így nem fognak.
2011. nov. 28. 14:07
28/30 anonim válasza:
azért azt megkérdezném, hogy ha annyi a netes lecke, akkor most miért nem azzal foglalkozol és vajon melyik gépről írsz?
nem mellesleg veszel egy ezresért egeret és lehet használni a gépet, amin rossz az egér
+ megmondanád milyen elit iskolába jársz, hogy netes leckék tömkelegét adják fel, amikor sokaknak nem telik netre, gépre, tehát nem tudják megoldani a leckét? ők mind egyest kapnak?
2011. nov. 28. 14:15
29/30 A kérdező kommentje:
Nincs mindig netes lecke, csak van amikor. Kb heti. De mindegy, nem fofom magyarázni tovább.
2011. nov. 28. 15:27
30/30 anonim válasza:
szia,hat nemtudom mit mondjak erre. Talanmond meg a szuleidnek,hogy azert nem szep toluk,hogy mar miota igergetik es neked nagy szukseged lenne a gepre,mert a legtobb hazit ott kapod a gepen meg neten,mond meg,hogy ha nemis vesznek de legalabb szoljanak a tesoidra,hogy engedjenek teged is oda. Ha nem akarjak,hogy ev ismetlo legyel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!