Tanácsot szeretnék kérni, vajon most ezt hogyan tovább?
Röviden leírom.
3 hónapja szakítottam a jegyesemmel, másfél évig voltunk együtt, de a végén megcsalt, hazudozott, megbántott stb...
Úgy gondoltam ideje lépnem és el kezdtem ismerkedni, tovább lépni. Találtam is egy pasit aki tényleg majdnem tökéletes.
Udvarias, megértő, jó szerető stb..
Mégis úgy érzem, hogy valami hiányzik. 2 lehetőség van, vagy megpróbálom vele és maradok amíg maradok, vagy tovább ismerkedem (bár nem hiszem, hogy erre lesz erőm)
Azt mondják sokan a régit egy új feledteti, szerintem pedig az új pont ráébreszt arra, hogy a régivel milyen volt.
Ismerkedj tovább. Pontosabban ne erőltesd. Adj időt magadnak! Három hónapon belül máris mással nem lehet együtt lenni. Először magadban le kell zárnod az előző fiút.
Az, hogy a régit egy új feledteti, nem igaz. Legfeljebb elnyomja, de ha bármi probléma adódik, elő fog kerülni a régi. Mielőtt újat keresel, le kell zárni a régi iránti érzelmeid, de ezt egyedül tudod megtenni.
Úgy érzem, hogy lezártam a régit. Persze fájnak dolgok, de lezártam, tovább léptem.
Egyedül vagyok az sem jó, viszont nem szeretnék ilyen "jobb, mint a semmi" kapcsolatot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!