Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni,...

Tanácsot szeretnék kérni, vajon most ezt hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Röviden leírom.

3 hónapja szakítottam a jegyesemmel, másfél évig voltunk együtt, de a végén megcsalt, hazudozott, megbántott stb...

Úgy gondoltam ideje lépnem és el kezdtem ismerkedni, tovább lépni. Találtam is egy pasit aki tényleg majdnem tökéletes.

Udvarias, megértő, jó szerető stb..

Mégis úgy érzem, hogy valami hiányzik. 2 lehetőség van, vagy megpróbálom vele és maradok amíg maradok, vagy tovább ismerkedem (bár nem hiszem, hogy erre lesz erőm)

Azt mondják sokan a régit egy új feledteti, szerintem pedig az új pont ráébreszt arra, hogy a régivel milyen volt.

2011. nov. 27. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Ismerkedj tovább. Pontosabban ne erőltesd. Adj időt magadnak! Három hónapon belül máris mással nem lehet együtt lenni. Először magadban le kell zárnod az előző fiút.

Az, hogy a régit egy új feledteti, nem igaz. Legfeljebb elnyomja, de ha bármi probléma adódik, elő fog kerülni a régi. Mielőtt újat keresel, le kell zárni a régi iránti érzelmeid, de ezt egyedül tudod megtenni.

2011. nov. 27. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, kicsit gyorsan jött az új pasi, nem volt elég időd "meggyászolni" a régi kapcsolatot. Előszőr is gondolj arra, hogy miért nem volt jó a régi kapcsolat, és mi az, amiben az új srác jobb. Aztán adj egy esélyt neki.
2011. nov. 27. 12:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, hogy lezártam a régit. Persze fájnak dolgok, de lezártam, tovább léptem.

Egyedül vagyok az sem jó, viszont nem szeretnék ilyen "jobb, mint a semmi" kapcsolatot sem.

2011. nov. 27. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb mint a semmi kapcsolatba ne menj bele, mert egyrészt az úgyse lesz igazi, másrészt ha csak játszol más érzéseivel, azzal csak fájdalmat okozol a másiknak.
2011. nov. 28. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!