Ez normalis egy ferfi reszerol, vagy esetleg en parazok megint mindent tul?
Én már arra is gondoltam, hogy az ilyen embereket talán ez tartja lendületben. Az állandó álproblémák kreálása, és ezeknek a megoldása. :)
Most így lehet, hogy picit hülyén hangzik, de talán van benne valami.
Ha neki ez valamiféle "lételeme", akkor meg pláne nem jó, ha változtatni akarsz rajta. Én a kapcsolatunk vége felé már megtanultam, hogy ilyenkor le kell kakálni az egészet. Persze ez a fűtés sztori nekem sem esett volna jól, de ilyenkor elmondod neki, hogy azért a te egészséged talán többet ér, mint a háziúr kényelme, és ha megérti, megérti, ha nem, akkor nem.
Próbáld meg ráhagyni a dolgokat amennyire csak tudod. Ez lehet, hogy segít. :)
Nem az számít, hogy ez normális vagy sem!
Az számít, hogy a feleségeként el tudod-e viselni hosszú éveken át ezt a tulajdonságát!
Miért is lényeges, hogy itt mit válaszolnak ?
Ha ezren azt írják "ez normális" attól te könnyebben elviseled ?
(amúgy szerintem nem normális viselkedés)
Nem, nem emiatt mentünk szét. Sajnos a mi kis kapcsolatunk halmozottan hátrányos helyzetbe került. :D
De tény és való, hogy sokszor csikorgattam a fogaimat.
Kívánom, hogy sikerüljön ezt a problémát valahogy megoldanotok közösen, és hogy nagyon szép és hosszú házasságotok legyen! :)
Ha 30 éves kor alatt van, akkor ne aggódj. Idővel formálódni fog ez a megfelelési kényszer. Részben miattad - hiszen neked is meg akar felelni -, részben meg rájön, hogy képtelenség mindenkinek a kedvében járni.
Néha amúgy a munkahely is visszahat. Ha olyan munkája van, ahol embereket kell koordinálni, akkor tök normális, hogy a magánéletben is a súrlódások elkerülésére törekszik. :)
Ha 30 felett van, akkor esetleg nézzetek el egy pszichológushoz, hátha a külső nézőpont segít neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!