Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normalis egy ferfi reszerol...

Ez normalis egy ferfi reszerol, vagy esetleg en parazok megint mindent tul?

Figyelt kérdés
Ezt a kerdest azert irtam ki, mert en eleve mindenhol egy kis "csodabogarnak" szamitottam, ami persze nem csak pozitivumokkal jart,hanem negativumokkal is, sot az emberek szemeben csak azokkal. Nem vagyok egy bonyolult jellem, nem mondom, hogy nem szoktam hazudni,vagy fullenteni,kinek,hogy tetszik, de en inkabb az a nyers tipus vagyok, aki nem azert nem vetit/hazudozik, mert mennyire jo ember,hanem mert ugy altalaban nem erdekel, hogy masok mit gondolnak. En betartom az illemtan szabalyait,innentol kezdve akinek nem tetszik az eletem, ne nezzen felem. Ezt muszaj volt leirnom, mert mar tenyleg nem tudom eldonteni, hogy amugy ez egy teljesen normalis viselkedes a mai tarsadalomban, vagy csak az en parom ilyen. Par eve megismerkedtem a mostani volegenyemmel(1 het mulva eskuszunk). Nincs vele semmi baj,az eg vilagon,arany szive is van, ezert is szerettem bele, de mostanaban kicsit soknak tartom amit muvel. Mindigis a tokeletessegre torekedett,ezzel nincs is baj,mert en is. Viszont, a baj az,hogy a kulvilag fele mindenaron ezt akarja mutatni. Szamtalan idegesitobbnel-idegesitobb peldat tudnek felsorolni, de most csak a legutolsot irom le,ami ma tortent. Megkerdezte nem gond e, ha ma elmegy a kollegakkal inni, mivel ezert cserebe lemondta a heten az osszes edzeset,es minden estet velem toltott, mondtam,hogy dehogy gond, ha a megbeszelt idore itthon lesz. El is ment,de mielott elment volna, fogta es a sort kiontotte az uvegbol,majd vissza az egyebkent alkoholos feliratu soros uvegbe beleontotte egy alkoholmentes sor tartalmat. Mikor megkerdeztem tole,hogy ezt meg miert csinalta, azt felelte, hogy azert, mert nem akar annyit inni, 185cm es hozza csak 70kg,es szerinte eleg hamar megerzi,hogyha iszik. (Bar en az ellenkezojet tapasztaltam nala.) Es igy latjak a kollegek,hogy egyet mar megkezdett utkozben is,annyival kevesebbet kell majd innia. Mikor megkerdeztem,hogy miert nem lehet egyszeruen azt mondani, hogy eleg mar, vagy egyszeruen nem inni tobbet,akkor azt felelte: "En norveg vagyok,nem vagyok cukorbol." Marpedig az olvasataban abbol van,ha ez neki az...Egyebkent ertelemszeruen Norvegiaban elunk. Igazabol kicsit aggodom erte, mert ilyesmibe ugy bele tudja magat elni, en pedig e teren,de csakis e teren pont az ellentete vagyok. Ezek a "kirohanasai" szimplan ferfiuji buszkesegre utalnak,vagy kezdhetek erte aggodni? Tapasztalt valaki hasonlot,fog ez enyhulni idovel?
2011. nov. 26. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én már arra is gondoltam, hogy az ilyen embereket talán ez tartja lendületben. Az állandó álproblémák kreálása, és ezeknek a megoldása. :)

Most így lehet, hogy picit hülyén hangzik, de talán van benne valami.

Ha neki ez valamiféle "lételeme", akkor meg pláne nem jó, ha változtatni akarsz rajta. Én a kapcsolatunk vége felé már megtanultam, hogy ilyenkor le kell kakálni az egészet. Persze ez a fűtés sztori nekem sem esett volna jól, de ilyenkor elmondod neki, hogy azért a te egészséged talán többet ér, mint a háziúr kényelme, és ha megérti, megérti, ha nem, akkor nem.

Próbáld meg ráhagyni a dolgokat amennyire csak tudod. Ez lehet, hogy segít. :)

2011. nov. 26. 21:27
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem az számít, hogy ez normális vagy sem!

Az számít, hogy a feleségeként el tudod-e viselni hosszú éveken át ezt a tulajdonságát!

Miért is lényeges, hogy itt mit válaszolnak ?

Ha ezren azt írják "ez normális" attól te könnyebben elviseled ?

(amúgy szerintem nem normális viselkedés)

2011. nov. 26. 21:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen,ez is a taktikam, csak neha kiborul a bili,ahogy te is irtad. Emiatt mentetek szet? Vagy emiatt is? Nem mintha epp terveznem elhagyni igy az eskuvo elott,csak kivancsisagbol kerdem. Mert ha nincs egy nagyon eros kapocs,es vannak egyeb szinten idegorlo hibak-nem kicsinysegekre gondolok-akkor el tudom kepzelni,es meg tudom erteni, ha valaki bucsut int,plane fiatalon.
2011. nov. 26. 21:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem,nem hiszem el. Csak gondoltam egyertelmu,hogy tippeket varnek. Hatha valaki talalkozott hasonlo esettel,es valahogy sikerult javulast elerni. Mert ez szerintem mar beteges. Elnezest,ha nem fogalmaztam erthetoen. Elfogom viselni,legalabbis minden erommel azon leszek, hisz mindenkinek vannak hibai,de szerintem ez mar hajlik a beteges kategoria fele,ezert ha tudok szeretnek rajta segiteni.
2011. nov. 26. 21:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem neki is erdeke lenne,hogy megvaltozzon, hisz ezzel onmagat is kikesziti. Azt meg hagyjuk, hogy ez o,ne akarjam megvaltoztatni,mert aki ilyet mond,az meg nem elt kapcsolatban. Az a kompromisszumokrol is szol! En sok mindenen valtoztattam, meg ha nem is volt egyszeru,de orommel tettem,hisz nekunk ez altal jobb lett.
2011. nov. 26. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem emiatt mentünk szét. Sajnos a mi kis kapcsolatunk halmozottan hátrányos helyzetbe került. :D

De tény és való, hogy sokszor csikorgattam a fogaimat.

Kívánom, hogy sikerüljön ezt a problémát valahogy megoldanotok közösen, és hogy nagyon szép és hosszú házasságotok legyen! :)

2011. nov. 26. 21:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy. Ha megoldjuk mindenkeppen kozzeteszem a "receptunket".:)
2011. nov. 26. 21:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Okés, várni fogom. ;)
2011. nov. 26. 21:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha 30 éves kor alatt van, akkor ne aggódj. Idővel formálódni fog ez a megfelelési kényszer. Részben miattad - hiszen neked is meg akar felelni -, részben meg rájön, hogy képtelenség mindenkinek a kedvében járni.

Néha amúgy a munkahely is visszahat. Ha olyan munkája van, ahol embereket kell koordinálni, akkor tök normális, hogy a magánéletben is a súrlódások elkerülésére törekszik. :)

Ha 30 felett van, akkor esetleg nézzetek el egy pszichológushoz, hátha a külső nézőpont segít neki.

2012. jan. 4. 21:39
 20/20 A kérdező kommentje:
30 folott van es embereket kell iranyitania,tehat ezt mind eltalatad.:O
2012. jan. 4. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!