Elégedett vagy a kapcsolatoddal? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? Mit változtatnál?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 12:00
21/22 anonim 

válasza:

Dehogy vagyok elégedett? Én? Hogy valaha is boldog legyek? Maga az álom. Úgy látom nekem abból soha a büdös, retkes életbe nem fog kijárni. Másnak meg az ölébe hullik a szerencse, de sorozatosan, én meg csak vergődök és nagyon nem érdemlem ezt. És igen énis irigykedek akik azt írták hogy boldog kapcsolatban élek, de nem pontozom le őket, örülök hogy vannak még boldog párok én egyszerüen csak irigykedek minden rosszindulat nélkül. :((((
22/22 anonim 

válasza:

Nagyon elégedett vagyok. Mind a 106 kilójával. Bár szivesen elcserélném két 53 kilósra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!