Elégedett vagy a kapcsolatoddal? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? Mit változtatnál?
ma 12:22
Ez nálunk is hasonló. Felmondtam a munkahelyemen, és lebetegedtem. Az ő keresetéből élünk jelen pillanat, de nem mondhatja azt, hogy nem csinálok semmit. Neki annyi a "dolga", hogy eljár dolgozni. Én itthon mindent megcsinálok, azt is, amit elvileg neki kellene. Persze nem szólok neki semmiért, mivel ő tart el. Nekem kussolnom kell. Ő mégis ki van akadva, hogy csak ő dolgozik.
Nem is értem,hogy lehet egyeseknek ilyen önző patkány embere.
Én meg vagyok elégedve a kapcsolatommal.És miért?Nagy az össz hang,megértés minden rendben.Ki van nyalva a seggem,de mellette az ő akarata is érvényesül és szembe száll velem.Sok rosszat kaptam,mire utamba ejtette őt a sort.Utolsó kapcsimban lévő pasi teljesen össze tört,és én úgy vélem a sors adta nekem őt kárpótlásként.
én elégedett vagyok
együtt élünk, megvan a kölcsönös bizalom, 100% őszinteség, sosem veszekszünk, mindent normálisan meg tudunk beszélni, szeretjük egymást
tényleg egyetlen rossz dolgot nem tudnék mondani róla
23/L
Igen, elégedett vagyok. Azért, mert mindketten azt tudjuk adni a másiknak, amire szüksége van anélkül, hogy meg kellene erőszakolnunk a saját személyiségünket.
Azért, mert vannak közös területek az életünkben, amit együtt tudunk csinálni, de vannak eltérőek is, így mindkettőnknek megvan a saját kis külön magánszférája is.
A féltékenykedéshez már "öregek" vagyunk, megbízunk egymásban, őszinték vagyunk. Ráadásul mindketten hűséges típusok voltunk a múltban is.
Bármit meg tudunk beszélni, meg tudunk oldani.
Ja, és mielőtt a legfontosabbat elfelejteném: szeretjük egymást :-)
Én szeretem. És jól működik. Megad nekem mindent ami erejéből telik. Meglep engem. Mindig van valami kis apróság a számomra. Én meg viszonzom ezt.
Mikor baj van kisírhatom neki magam, és támogat. Szeret úgy ahogy vagyok. Segítjük egymást. Kell ennél több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!