Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogandák a...

Szerintetek elfogandák a kérésem a szüleim idén? Nálatok ehhez mit szólnának?

Figyelt kérdés

Szóba került,hogy ki mit kér karácsonyra,én nem mondtam semmit,vagyis nem mertem elmondani,mert jól lecsesztek volna,mint tavaly.Idén drága,és felesleges ajándékok helyett szeretnék elmenni egy koncertre,tavaly is hasonló kérésem volt,de helyette kaptam egy halom felesleges dolgot,pl 8 éves gyerekre való rózsaszín cuccokat...már rég elmúltam 8 éves,családom híve ennek a nagy ajándékozásnak,így szóba se kerülhet,hogy én drága ruhák,stb helyett koncertre menjek

Hogy mondjam el nekik a kérésemet?

2011. nov. 26. 10:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

azért kérem karácsonyra,mert ennek legalább hasznát venném,örülnék neki,hiába mondanám azt,hogy nem kérek semmit karácsonyra,akkor is kapnám a drága haszontalan cuccokat

a koncert december 19-én lesz

2011. nov. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!