Szerintetek elfogandák a kérésem a szüleim idén? Nálatok ehhez mit szólnának?
Szóba került,hogy ki mit kér karácsonyra,én nem mondtam semmit,vagyis nem mertem elmondani,mert jól lecsesztek volna,mint tavaly.Idén drága,és felesleges ajándékok helyett szeretnék elmenni egy koncertre,tavaly is hasonló kérésem volt,de helyette kaptam egy halom felesleges dolgot,pl 8 éves gyerekre való rózsaszín cuccokat...már rég elmúltam 8 éves,családom híve ennek a nagy ajándékozásnak,így szóba se kerülhet,hogy én drága ruhák,stb helyett koncertre menjek
Hogy mondjam el nekik a kérésemet?
Arany csillagom.. A legfontosabbat nem írtad! Hány éves vagy?
A rég elmúltam az lehet 2 év is, akkor most vagy 10..
Nem engednélek koncertre!
Nem ismerem a szüleidet de szerintem bármilyen ajándékozás lényege az, hogy a másiknak örömet szerezzünk vele. Tehát ha valami nem kell neki, akkor nem tukmálom rá, ha viszont szeretne valamit (amiben egyébként nincs kivetni való) akkor azt fogja megkapni.
Szerintem mondd el megint. ha netán mégis marhaságokat kapnál, add el a cuccokat a vaterán és vegyél belőle koncertjegyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!