Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért nem akar velem lenni,...

Azért nem akar velem lenni, mert fél attól, hogy mit szólnának? Vagy csak játszik velem? (homofóbok ne írjanak)

Figyelt kérdés

Na szóval, 29 éves nő vagyok (leszbikus), nagyon tetszik egy 22 éves lány. Eljött egyszer egy ilyen buliba, ott ismertem meg, rögtön belezúgtam, olyan szép. Már akkor is volt pasija, de mondta, hogy szeretne velem találkozni többször, így is lett. Találkozgattunk, de csak baráti alapon, aztán eltelt 2,5 hónap, mindig "húzott", aztán megmondtam neki, hogy én nem tudok rá csak barátként tekinteni.

Teljesen úgy viselkedett, mintha tetszenék neki, mindig megfogta a kezem, ölelgetett, meg furán nézett rám, ezért úgy gondoltam, hogy ezt elmondhatom neki anélkül, hogy meglepődne. Elmondtam, majd teljesen megváltozott, mondta, hogy neki van barátja, meg nem tud ezzel mit kezdeni, a barátjához majd feleségül fog menni egyszer stb. Nem is akart velem beszélni hetekig, aztán írt egy üzenetet, hogy mi van velem, ő szakított a barátjával, találkoznék-e vele. Belementem, mert nagyon odavoltam érte és erre vártam már mióta. Találkoztunk, megcsókolt (ő!!), ami kicsit meglepett, de hát nyilván örültem, majd pár napig megint nem találkozott velem és mikor mondtam neki, hogy nem értem, miért viselkedik ilyen furán velem, kiderült, hogy megint összejött a barátjával. Ez 1 hónapja volt, írt egy olyan kisregényt, amiben kifejtette, hogy nagyon tetszem neki, de mikor elkezdett furát érezni irántam, akkor megijedt, és nem akarja, hogy ez megtörténjen, mert van egy barátja, akit szeret, és normális életet akar. De akkor miért tett úgy, mintha érdekelném? Van egy közös ismerősünk, és ő is azt mondta, hogy a lány nagyon odavolt értem, meg sok szépet mondott rólam, szóval ő sem érti, miért lett ilyen. Mitévő legyek?

2011. ápr. 20. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem érzett irántad valamit, csak megijedt az egésztől és inkább választja az úgymond normális életet amit az emberek döntő többsége

szereten férjhez menni, de amint látom eléggé meg van zavarodva, és nemtudja hova tenni az érzéseit

2011. ápr. 20. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyi az egész, hogy ràérzett, hogy tetszik neked, és egy kicsit a vàgyadat akarta kielégiteni. Hagyd élni a pàrjàval.
2011. ápr. 20. 19:10
 3/8 napietus ***** válasza:
100%
szerintem kíváncsi volt, vagy most is az, hogy milyen lehet egy nővel. ez sok nőnek megfordul a fejében, annak elllenére, hogy szerelmes csak egy férfiba tudna lenni.
2011. ápr. 20. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem még sohasem fordùlt meg a fejemben.
2011. ápr. 20. 19:27
 5/8 napietus ***** válasza:
nekem sem, de sokaktól hallottam már, hogy nekik igen. nem mondom, hogy a többségnek, de több barátnőm is mondta, akik egyébként hetero kapcsolatban élnek, vagy férjnél vannak.
2011. ápr. 20. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy játszik veled. Sokkal inkább úgy érzi, hogy ingoványos talajra érkezett. Egy ismeretlen útra tévedt, csakhogy ő talán azt a mondást részesíti előnyben, miszerint "Járt utat a járatlanért el ne hagyj".

Ha valóban érez irántad valamit, akkor nagyon komolyan örlődhet, de úgymond normális életet akar élni, és ezért nem mer lépni, pontosabban hagyja az egészet. Ez a természetes önvédelem, a biztosat és az elfogadottat választja...ez érthető. Ugyanakkor mind a kettőtöket megvisel...nehéz helyzet...

2011. ápr. 20. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nagyon gyorsan felejtsd el, mert különben csak sérülni fogsz. Játszott veled, én ezt szűröm le az elmondottakból. Sajnos. Gondolom tetszett neki, hogy tetszik egy nőnek. hogy egy nő kívánatosnak tartsa. Ennek ellenére ő hetero vagy biszex, ez van. Ne is agyalj rajta, keress leszbikust! Meg fogod találni!

Egy leszbikus 27 éves.

2011. ápr. 21. 00:49
 8/8 anonim ***** válasza:
*tartja. Bocs.
2011. ápr. 21. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!