Megbocsájtanátok ezt a párotoknak? Vagy dobnátok örökre? Párom hét elején kapott új kocsit de már este bulizni volt vele, nélkülem.
Állítólag azért tette, mert az anyja azt mondta neki, hogy találjon magának egy rendesebb lányt akivel nem veszekszik annyit. Így ő fogta magát és húgaival és két haverjával elment bulizni a tudtom nélkül.Csak lebukott és így bevallott mindent. De ezt a húzását én nem tudom megbocsátani és el akarom őt küldeni. Szerintetek érdemes adni még egy esélyt vagy nyugodtan mehet lapátra?
A döntést én hozom meg, de kíváncsi vagyok véleményekre.
1,5éve vagyunk együtt
ma 10:07 vagyok
kérdező keressél egy felnőtt férfit aki nem anyucika véleményére ad és a ha probléma van akkor nem az új autókájával megy el dizsibe mert anyuci azt mondta...
bár az nem derült ki hogy mennyi idősek vagytok de szerintem teljesen mindegy mert a barátod az anyja befolyása alatt áll és amíg ez van addig nem lesz normális kapcsolatotok és nem mondom kétszer hogy a veszekedések is lehetséges hogy anyucika miatt van mert tömi a pici fia fejét a hülyeségekkel.....
Ha sok a veszekedés egy kapcsolatban, azt nem érdemes folytatni, hacsak nincs valami amiért muszáj. A veszekedés biztos hogy nem azért van mert Te nem vagy rendes, hanem azért mert egymáshoz nem passzoltok. Az anyjának ebből a szempontból igaza van, abból hogy ez miattad van, abban nincs :)
Ha a pasid bevallja hogy azért ment el bulizni hogy mást találjon helyetted, akkor ez elsősorban azért van mert ő így gondolja, nem azért mert az anyja ezt mondta. Ergo úgy érzi nem stimmeltek.
A kérdés nem azon van, hogy meg tudsz-e neki bocsátani, hiszen önmagában azzal hogy nem szól és elmegy a húgaival meg barátaival valahova nem követ el bűnt. Ha normális meghitt viszonyban lennétek akkor ez a kérdés fel sem merült volna. vagyis ti nem vagytok olyan viszonyban mint amilyenben ideális lenne. Ha nem tudtok túllépni a sérelmeiteken, és folyton előkerül hogy jók vagyunk-e együtt, akkor nincs értelme folytatni.
Én biztos leülnék vele és megkérdezném, hogy mit akar, miért van velem, vagy miért érzi úgy hogy nem vagyunk jók együtt. Ha azt mondja hogy szeret, és együtt kéne maradni, és meg kéne oldani a problémáinkat, akkor van esély. De ha nem érdekli a dolog, akkor felesleges kínlódni.
Munka miatt veszekszünk. Meg azon, hogy megígér valamit és azt nem tartja be. Hívja egy haverja akkor inkább hozzá megy, mint velem találkozik.
Tudom nem lehet bezárni a négy fal közé menjen a haverjaival, menjen bulizni de akkor mondja meg és ne hazudjon a telefonba, hogy otthon van miközben bulizni van.
Nem vesztünk össze aznap sőt nagyon is jó hangulatban váltunk el délután. Igaz azt megjegyezte, hogy jobb lenne ha itthon maradnák és nem mennék külföldre de ennyi volt.
De most megbeszéltük a dolgokat és megegyeztünk, hogy szólunk a másiknak, hogyha megyünk bulizni. Meg átértékeltük a kapcsolatunkat is és tudjuk, hogy változtatni kell. De meg is fogjuk tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!