Megbocsájtanátok ezt a párotoknak? Vagy dobnátok örökre? Párom hét elején kapott új kocsit de már este bulizni volt vele, nélkülem.
Állítólag azért tette, mert az anyja azt mondta neki, hogy találjon magának egy rendesebb lányt akivel nem veszekszik annyit. Így ő fogta magát és húgaival és két haverjával elment bulizni a tudtom nélkül.Csak lebukott és így bevallott mindent. De ezt a húzását én nem tudom megbocsátani és el akarom őt küldeni. Szerintetek érdemes adni még egy esélyt vagy nyugodtan mehet lapátra?
A döntést én hozom meg, de kíváncsi vagyok véleményekre.
1,5éve vagyunk együtt
Ezek alapján szerintem nem dobnak. Egyszer sem biztos, hogy tényleg csajozni ment. Ha meg bulizni, az nem mindegy? Nem éltek együtt, az ő dolga, hogy mikor megy bulizni (legalábbis nekem eszembe sem jutna számon kérni a barátomat). Egyáltalán mit hazudott, mert nekem az sem világos a történet alapján. Mert végül is mindent elmondott, nem?
Az anyja viszont elég "kedves" nőszemély lehet.
Most őszintén! Megcsalt vagy mi a bajod? "Lebukott". Lebukni csak bűnből lehet, ha nélküled elment, ráadásul a családtagjaival, az nem bűn. Minden kapcsolatban kell, hogy legyen mindenkinek privát zónája. Istenek, kirúgott a hámból, de nem csalt meg. Ezért nem elhagyni kellene, legfeljebb megbeszélni, hogy mi állt a dolgok hátterében.
Amúgy úgy sejtem, hogy nagyon fiatal vagy még, nem, kérdező?
Hát én nem sajnállak egyikőtöket sem. Bárcsak én kapnék egyszer egy autót.Bulizni meg azért mennek az emberek, hogy dugjanak és/vagy berúgjanak. Aki mást mond az hazudik,még magának is.
Dobjad.
ez az utolso vicces :))
lehet h teged nem zavar h ha a parod nelkuled megy bulizni de mast azert meg zavarhat,kerdezo en megertelek teged szerintem adj neki meg egy eselyt es ha meg egy ilyen lessz h nelkuled megy bulizni akkor szakits vele ,es kerdezd meg h neki hogy esne ha te nelkule buliznal par pasival ?
Èn ezt vennèm hangsuly alá: ''Állítólag azért tette, mert az anyja azt mondta neki, hogy találjon magának egy rendesebb lányt akivel nem veszekszik annyit''
1:,ha tèlleg ezèrt tette akkor nem tèged lecserèlni?
2: ha ennyire az anyjára hallgat ès nem az èrzelmeire akkor már règen rosz.
3. ,ha tèlleg sokat veszekedtek,lehet hogy ez csak kifogás ès kicsit levegözni akart,ès azèrt hazudott mert nem akart ''megbántani'' -ez faszi felfogás..hogy nem akart megbántani.. NA NEKEM Ez a vèlemènyem. :)
őszintén szólva a barátod anyja a legundorítóbb ebben az egészben....az én anyám is hasonló kaliberű mint a barátod anyja csak én felismerem hogy csak el akar minket választani csak sajna az nem fog neki menni mert nekem a párom fontosabb mindennél és ku.rvára nem anyám véleménye érdekel....a párod meg egy jó nagy hülye hogy bedől az anyja szövegelésének...anyám is próbálkozott hasonló trükkökkel csak jól rábasz.ott met azóta alig beszélek vele és előttem lejáratta magát a szerencsétlen és már jópárszor elküldtem a büdös francba...bár igaz itt a párod is hunyó a dologban mert ha az anyja azt mondja a kicsi fiacskájának hogy ugorjon a kútba akkor bele is ugrik....a párod egy kis hülye gyerek akinek az anyja és mások véleménye fontosabb,ha az anyja azt mondja hogy dugjon meg egy másik nőt és menjen csajozni akkor meg teszi???pfffff
29 F
Azért ez elég szélsőséges, ahogy leírod...
Nem veszekedtetek, mielőtt bevágta magát a kocsiba? Mert akkor simán lehet, hogy nagyon elege volt, és tényleg azzal a szándékkal ment el, hogy összeszed valakit, de akkor se tette meg! Ráadásul mindent bevallott! És te is írtad, hogy sokat veszekedtek.
Én megbocsájtanám, másfél évet, csak egy ilyen húzás miatt nem dobnék ki az ablakon, inkább azon gondolkodnék el, hogyha sokat veszekedtek, akkor érdemes e együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!